Varemerker:

Varemerker:

Bestilling

Hvordan gjør jeg for å bestille?

Om du trenger hjelp med å bestille kan du klikke her for å få en gjennomgang av hvordan du går fram.

Guide: Slik handler du

Hva er den minste/største summen jeg kan bestille for?

Vi har ingen maks eller minimum grense for hvor mye du kan bestille. Om din ordre kan leveres til postkontor eller post i butikk er frakten gratis dersom bestillingsverdien overstiger 499 kr - for bestillinger under dette beløpet koster frakten 99 kr. Hjemmelevering koster 299 kr. På bestillinger av varer som er for store til å leveres til Postkontor eller Post i Butikk tilkommer en fraktkostnad på 299 kr og bestillingen blir levert hjem til deg. Alle forsendelser sendes fullt forsikret. Om du vil sende ordren utenriks tilkommer det en fraktkostnad på 299 kr. Ønsker du din bestilling hjemlevert, tilbyr vi dette mot en fraktkostnad på +299 kr. Om du vil bestille et stort antall (over 20 stk) av samme artikkel, ta gjerne kontakt med oss for et tilbud før du legger inn din bestilling.

Kan jeg avbestille en ordre?

Om du angrer din bestilling og vi ikke har begynt å pakke ordren går det bra å avbestille. Om vi allerede har sendt ordren kan du sende leveransen tilbake til oss, men du må selv betale frakten.

Fant du svar på spørsmålet ditt?

Oiva Toikka

I rampelyset:
Oiva Toikka

Oiva Toikka er en av Finlands mest kjente glasskunstnere. Han har et utfordrende design som byr på en fantasifull og spennende opplevelse.

Les mer »
Gavekort

Den perfekte gaven

Ikke sikker på hva du skal gi som gave? Et gavekort fra Royal Design er alltid verdsatt!

Les mer »
Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Få de siste design-nyhetene og fine rabatt-tilbud direkte til din innboks!

Meld deg her »