Varemerker:

Varemerker:

Bestilling for bedrift

Firmagaver

Vil du overraske dine kunder, leverandører, aksjeeiere og ansatte med en spesiell gave med høy prestisje og kunstnerisk verdi? RoyalDesign.no har designgaver fra noen av verdens beste kvalitets varemerker. En gave eller utmerkelse fra et av disse merkene uttrykker den bestående verdien av et vel utført arbeid.

Kontakt vår salgsavdeling

Vårt sortiment omfatter flere tusen designprodukter, skulpturer og kunstglass skapelser. For å gjøre ditt valg enklere kan du benytte deg av vårt kontaktformular. Vår salgsavdeling hjelper deg da å gjøre det perfekte valget. Designprodukter og kunstgaver kommer garantert til å gjøre et elegant inntrykk. Ta kontakt med vår salgsavdeling for mer informasjon. Klikk her for å begjære mer informasjon.

Unike firmatjenester

RoyalDesign.no tilbyr også gravering og sandblåsing i krystall, gaveinnpakning og kort med tekst, og vi kan også sende hver enkelt gave direkte til mottakeren over hele verden. Vi tilbyr også mange unike firmatjenester som kan være viktige for akkurat ditt foretaks prosjekt. Mange av gjenstandene vi formidler kan anpasses for å skreddersys til dine behov hva gjelder størrelse og farger.

Fant du svar på spørsmålet ditt?

Oiva Toikka

I rampelyset:
Oiva Toikka

Oiva Toikka er en av Finlands mest kjente glasskunstnere. Han har et utfordrende design som byr på en fantasifull og spennende opplevelse.

Les mer »
Gavekort

Den perfekte gaven

Ikke sikker på hva du skal gi som gave? Et gavekort fra Royal Design er alltid verdsatt!

Les mer »
Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Få de siste design-nyhetene og fine rabatt-tilbud direkte til din innboks!

Meld deg her »