Varemerker:

Tips fra oss på RoyalDesign.no

Varemerker:

Betaling- og leveringsmetoder

Betalingsmetoder:

  • 1. Kortbetaling med VISA eller MasterCard
  • 2. Delbetaling med Klarna.
  • 3. Faktura, betal innen 14 dager - Klarna.

1. Kortbetaling med VISA eller MasterCard

Du kan alltid føle deg trygg når du betaler med kort hos oss. Vi samarbeider med DIBS Payment Services som er Nordens ledende leverandør av betalingstjenester via Internet og sertifisert i henhold til kortindustriens nye innskjerpede sikkerhetskrav PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Når du betaler med kort vil du bli sendt til en sikker side via SSL-sertifikat, der du trygt kan oppgi din kortinformasjon og gjennomføre betalingen. Når betalingen er godkjent vil du bli sendt tilbake til RoyalDesign.no der du får en bekreftelse på att kjøpet er gjennomført. Betalingen blir debitert ved bestilling. Ved eventuell refusjon vil pengene automatisk settes tilbake til samme konto.

Les mer under Teknikk og sekretess.

2. Delbetaling med Klarna.

Vi tilbyr sammen med Klarna mulighet for å dele opp din betaling på 3, 6, 12 eller 24 måneder. En delbetaling på 3 eller 6 måneder betales med 0 % rente, mens du betaler en rente på 19,95 % om du deler opp betalingen på 12 eller 24 måneder. I tillegg kommer en etableringsavgift og en fakturaavgift pr måned.

I kassen velger du betalingsmetoden delbetaling og hvor mange måneder du vil dele opp betalingen på. Når du har bekreftet din ordre og delbetalingssøknad gjør Klarna en sedvanlig kredittprøving. Du får umiddelbart beskjed om din søknad er innvilget og vi kan behandle ditt kjøp omgående. Dersom søknaden ikke innvilges, kan du velge en annen betalingsmetode i kassen. Nedenfor kan du se vilkårene for delbetaling.

Delbetaling Rente Etableringsavgift Fakturaavgift
3 månader 0% 95 kr 29 kr
6 månader 0% 295 kr 45 kr
12 månader 19,95% 295 kr 45 kr
24 månader 19,95% 295 kr 45 kr

Les gjerne Klarnas fullstendige kontobetingelser.

3. Faktura, betal innen 14 dager - Klarna.

Ved betaling med faktura skal du betale innen 14 dager regnet fra den dagen varene sendes fra oss. For å kunne benytte denne betalingsmetoden behøver vi ditt fødselsnummer (11 siffer) og en godkjent kredittvurdering fra vår samarbeidspartner samt at ordren kan sendes til din adresse i folkeregisteret. Denne kredittvurderingen resulterer ikke i en notering av forespørselen hos kredittilsynet. Når du handler for mer enn 6000 kr eller vil dele opp betalingen behøver vi også informasjon om din årsinntekt. Avgift for Faktura er 25 kr. Fullstendige vilkår kommer tydelig fram i kassen.

Leveranser

Vi sender alle våre pakker innenfor Norge med Bring. Forsendelsen blir levert til nærmeste postkontor/post i butikk. Normal leveringstid er 2-4 dager, avnhengig av hvor i landet leveringen ønskes levert. Om din forsendelse skal sendes utenriks benytter vi FedEx.

Uavhentet pakke.

Vi debiterer 150 kroner for varer som ikke blir hentet ut. Om du angrer bestillingen når pakken allerede har blitt sendt fra oss må du hente ut pakken og sende den tilbake til oss, ellers registreres pakken som ikke mottatt og debiteres automatisk. Pakken ligger på utleveringsstedet i 14 dager.

Transportskader.

Alle pakker som forlater oss er forsikret. Er pakken og/eller innholdet skadet når du mottar den, skal det rapporteres umiddelbart på stedet. Har du åpnet pakken og oppdager skade skal du kontakte oss gjennom å klikke her. Når du sender varer tilbake til oss står du selv for transportrisken. Om varen skulle komme fram skadet, skal du du sende den tilbake til oss så vi kan sende deg et nytt produkt. Vi står for fraktkostnaden når det gjelder skadede varer.

Mottakers ansvar ved hjemlevering


Ved synlig skade:

Før signering av fraktbrev fra Bring, skal mottaker kontrollere at sendingen er komplett og at den er levert uten synlige skader. Om mottaker oppdager synlige skader på emballasje eller gods, skal dette umiddelbart noteres på fraktbrev og Royal Design kontaktes for behandling av reklamasjon.
Når fraktbrevet er signert godkjenner mottaker at varen er levert uten synlig skade, om ikke skade er registret på fraktbrevet. Om synlige skader oppdages etter at fraktbrevet er signert, vil det ikke være mulig å behandle en reklamasjon på disse skadene.

Ved skjult skade:

Om skade på gods oppdages først ved utpakking av varer skal mottaker snarest kontakte Royal Design. Skjult skade skal meldes til Royal Design innen 7 virkedager fra varen er mottatt for at det skal kunne behandles som en reklamasjon. Mottaker må ta vare på emballasje og gods for eventuell befaring, til behandlingen av reklamasjon er avsluttet.

Ukens Deal

Taverna Ølglass 59 cl, 2-pakk

Ord. 190 kr Nå 95 kr

Varemerke: Spiegelau

Oiva Toikka

I rampelyset:
Oiva Toikka

Oiva Toikka er en av Finlands mest kjente glasskunstnere. Han har et utfordrende design som byr på en fantasifull og spennende opplevelse.

Les mer »
Gavekort

Den perfekte gaven

Ikke sikker på hva du skal gi som gave? Et gavekort fra Royal Design er alltid verdsatt!

Les mer »
Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Få de siste design-nyhetene og fine rabatt-tilbud direkte til din innboks!

Meld deg her »