Varemerker:

Tips fra oss på RoyalDesign.no

Varemerker:

Sikkerhet

Din sikkerhet er viktig for oss og vi vil at du skal føle deg trygg når du bruker dette nettstedet. RoyalDesign.no streber etter å tilby et nettsted som ikke risikerer våre kunder og besøkeres sikkerhet. Vi har sikre datanettverk som beskyttes av brannmurer og passord. Vår sikkerhetsstyrkende tiltak beskytter mot tap, misbruk og endring av de personopplysninger vi har under vår kontroll. Våre ansatte har svært strenge regler å forholde seg til når de håndterer og har tilgang til databaser med brukerinformasjon og serverne som er vert for våre tjenester.

Behandling av personopplysninger

RoyalDesign.no behandler personopplysninger i følge Personopplysningsloven og Loven om elektronisk kommunikasjon (Ekomloven). Begge lovene inneholder bestemmelser utformet for å beskytte enkeltpersoner mot at den personlige sikkerheten krenkes når personopplysninger behandles. Personlig informasjon du gir oss gjennom vår nettside blir kun brukt til å sende deg informasjon i henhold til de valg du har gjort f.eks. når du abonnerer på vårt nyhetsbrev.

Ukens Deal

Startsett - G9, G2, GS11

Ord. 2856 kr Nå 2199 kr

Varemerke: Global

Oiva Toikka

I rampelyset:
Oiva Toikka

Oiva Toikka er en av Finlands mest kjente glasskunstnere. Han har et utfordrende design som byr på en fantasifull og spennende opplevelse.

Les mer »
Gavekort

Den perfekte gaven

Ikke sikker på hva du skal gi som gave? Et gavekort fra Royal Design er alltid verdsatt!

Les mer »
Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Få de siste design-nyhetene og fine rabatt-tilbud direkte til din innboks!

Meld deg her »