Varemerker:

Tips fra oss på RoyalDesign.no

Varemerker:

Slik fungerer vi

Vi arbeider hele tiden for å skape en så bra helhet som mulig for deg som kunde hva gjelder produkter, funksjonalitet og service. Disse områdene er Nettsiden, Levering og Service. Se nedenfor for mer informasjon om disse delene.

Nettsiden

RoyalDesign.no oppdateres slik at den stadig er aktuell og tydelig. Den skal dessuten være enkel å bruke. All informasjon om våre produkter skal være korrekte og i samsvar med leverandørens beskrivelse. Våre produkter representerer det beste på markedet.

Levering av varen

Vi gjør alltid vårt beste for att din ordre skal leveres raskt og trygt. Vi sender alle pakker med Posten og kollinummer sendes direkte pr e-post til kunden så fort vi har sendt varen.

Service etter kjøpet

Vårt mål er at du alltid skal være helt fornøyd med ditt kjøp. Derfor tilbyr vi 100% kundegaranti. Dette innebærer at du, uten videre forklaring, kan returnere din vare innen 14 dager. For detaljer omkring dette, se Kundeservice: Retur & bytte. Vår kundeservice svarer også raskt på alle dine spørsmål og synspunkter.

Ukens Deal

Swedish Grace Krus 30 cl, Snø

Ord. 142 kr Nå 99 kr

Varemerke: Rörstrand

Oiva Toikka

I rampelyset:
Oiva Toikka

Oiva Toikka er en av Finlands mest kjente glasskunstnere. Han har et utfordrende design som byr på en fantasifull og spennende opplevelse.

Les mer »
Gavekort

Den perfekte gaven

Ikke sikker på hva du skal gi som gave? Et gavekort fra Royal Design er alltid verdsatt!

Les mer »
Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Få de siste design-nyhetene og fine rabatt-tilbud direkte til din innboks!

Meld deg her »