Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Mer fra RoyalDesign.no
Kampanje
Nyheter
Varemerker
Gavekort
Rom
Outlet
Følg oss
product
230251Amazing Pledd 130x200 cm, Beige/Hvithttps://royaldesign.no/amazing-pledd-130x200-cm-beige-hvithttps://az666937.vo.msecnd.net/67/c855e9a8-f789-4f78-9720-8245cda54be5OutOfStock3118NOK/tekstil-tepper/tekstil-tepper/pledd-pynteputer/tekstil-tepper/pledd-pynteputer/pledd-tepperElvangGjør det ekstra koselig i rommet med Amazing pledd fra det danske merket Elvang. Dette pleddet er laget av 100% babyalpakka ull og er dekorert med et mønster som fører tankene til en japansk kimono. Det faktum at ullen kommer fra baby-alpakka betyr at den har ekstra myke egenskaper som helt mangler den stikkende følelsen som en del ull har. <br /><br />Hvis du ikke har opplevd alpakka-ullens fantastiske kvalitet tidligere har du noe å se frem til. I over tusen år har alpakkaull blitt beundret for sine eksepsjonelt fine fibre. I tillegg til at materialet er utrolig mykt og behagelig, er det også et slitesterkt og isolerende materiale som er skånsom mot huden og har smuss-avvisende egenskaper. <br /><br />Ullen kommer fra alpakkaer som lever i Andesfjellene i Peru. Kun profesjonell rengjøring.3118

Sommerens DESIGNSALG - opptil 50% rabatt! >>

Amazing Pledd 130x200 cm, Beige/Hvit

Gjør det ekstra koselig i rommet med Amazing pledd fra det danske merket Elvang. Dette pleddet er laget av 100% babyalpakka ull og er dekorert med et mønster som fører tankene til en japansk kimono.
Mer info
3 118 kr
Forventet leveringstid: 4-6 uker Forventet leveringstid: 4-6 uker
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Elvang Pledd & Tepper Pledd & PynteputerTekstil & Tepper

Elvang

Amazing Pledd 130x200 cm, Beige/Hvit

3 118 kr

Produktinformasjon

Gjør det ekstra koselig i rommet med Amazing pledd fra det danske merket Elvang. Dette pleddet er laget av 100% babyalpakka ull og er dekorert med et mønster som fører tankene til en japansk kimono. Det faktum at ullen kommer fra baby-alpakka betyr at den har ekstra myke egenskaper som helt mangler den stikkende følelsen som en del ull har.

Hvis du ikke har opplevd alpakka-ullens fantastiske kvalitet tidligere har du noe å se frem til. I over tusen år har alpakkaull blitt beundret for sine eksepsjonelt fine fibre. I tillegg til at materialet er utrolig mykt og behagelig, er det også et slitesterkt og isolerende materiale som er skånsom mot huden og har smuss-avvisende egenskaper.

Ullen kommer fra alpakkaer som lever i Andesfjellene i Peru. Kun profesjonell rengjøring.

Egenskaper

 • Produktnummer
  230251
 • Lev. produktnummer
  6145
 • Varemerke
  Elvang
 • Farge
  Hvit, Beige
 • Materiale
  Alpakka
 • Materiale beskrivelse
  100% babyalpakka ull
 • Rom
  Soverom, Stue
 • Bredde
  1300 mm
 • Høyde
  2000 mm
 • Lengde
  2000 mm
Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

 • Hverdager  09-17

Varemerker

Vise alle (399)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt