product
variable_146881Anima Gemella Glassunderlegg 4-pk, Forniklet messinghttps://royaldesign.no/anima-gemella-coaster-4-pack?selectedPartNo=217877https://az666937.vo.msecnd.net/67/382a07d3-bf26-474e-a1dd-8810e78a2072InStock550NOK/servering-borddekking/servering-borddekking/serveringstilbehor/servering-borddekking/serveringstilbehor/bordbrikker-glassunderleggHilke Collection<p> Elegante håndlagde glassunderlegg fra eksklusive Hilke. Fire underlegg i en fin boks, perfekt som en gave til en nær venn - "Anima Gemella" er italiensk for sjelevenn. Hilke er svensk design med røtter i Italia. <br /> <br /> Hvis du tar vare på dine Hilke-produkter vil de vare lenge. </ P><p> <strong> Viktige vedlikeholdstips fra Hilke: </ strong> </ p><p> Alle våre produkter er håndlaget, noe som betyr at uregelmessigheter kan oppstå. For å ta vare på produktets overflate kan du bruke messingpuss - merk at denne vesken er skadelig for marmor. Alle våre produkter er laget av 100% messing, nikkelbelagt messing eller marmor. </ P>550

Anima Gemella Glassunderlegg 4-pk, Forniklet messing

Elegante håndlagde glassunderlegg fra eksklusive Hilke. Fire underlegg i en fin boks, perfekt som en gave til en nær venn - "Anima Gemella" er italiensk for sjelevenn. Hilke er svensk design med røtter i Italia.
Les mer
550 kr
Velg variant
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Elegante håndlagde glassunderlegg fra eksklusive Hilke. Fire underlegg i en fin boks, perfekt som en gave til en nær venn - "Anima Gemella" er italiensk for sjelevenn. Hilke er svensk design med røtter i Italia.

Hvis du tar vare på dine Hilke-produkter vil de vare lenge.

Viktige vedlikeholdstips fra Hilke:

Alle våre produkter er håndlaget, noe som betyr at uregelmessigheter kan oppstå. For å ta vare på produktets overflate kan du bruke messingpuss - merk at denne vesken er skadelig for marmor. Alle våre produkter er laget av 100% messing, nikkelbelagt messing eller marmor.

Egenskaper

 • Produktnummer
  217877
 • Lev. produktnummer
  199200000
 • Varemerke
 • Antall i forpakning
  4
 • Farge
  Nickel
 • Materiale
  Nikkelbelagt messing
 • Diameter
  100 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot