Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Nyheter
Varemerker
Jul
Følg oss
product
variable_221632Baguette Halskjede, Gull/Krystallhttps://royaldesign.no/baguette-halskjede-gull?selectedPartNo=230442https://az666937.vo.msecnd.net/67/8291588a-2390-4cf0-a0d5-e6aacf110debOutOfStock515NOK/smykker-assesoarer/smykker-assesoarer/smykker/smykker-assesoarer/smykker/halskjederCaroline Svedbom<p>Forsterk din hverdagslook med baguett halskjede fra Caroline Svedbom. Som navnet antyder er dette halskjedet inspirert av franske baguetter. Det tidløse og sofistikerte designspråket gjør det perfekt å utfylle et stilig antrekk med. For et perfekt utseende kan du gjerne komplementere halskjedet med Baguette armbånd og Baguette øredobber. <br /><br />Baguette halskjede er laget av gullbelagt messing og er nøye dekorert med en Swarovski krystall. Som med alle smykker fra Caroline Svedbom, er all produksjon gjort av dyktige håndverkere i Hellas. Håndverket innebærer at unike variasjoner kan forekomme.</p>515

Høstyr! Opptil 50% rabatt på design! >>

Baguette Halskjede, Gull/Krystall

Forsterk din hverdagslook med baguett halskjede fra Caroline Svedbom. Som navnet antyder er dette halskjedet inspirert av franske baguetter.
Mer info
515 kr
Forventet leveringstid: 6-8 uker Forventet leveringstid: 6-8 uker
Velg farge
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Caroline Svedbom Halskjeder SmykkerSmykker & Assesoarer

Caroline Svedbom

Baguette Halskjede, Gull/Krystall

515 kr

Produktinformasjon

Forsterk din hverdagslook med baguett halskjede fra Caroline Svedbom. Som navnet antyder er dette halskjedet inspirert av franske baguetter. Det tidløse og sofistikerte designspråket gjør det perfekt å utfylle et stilig antrekk med. For et perfekt utseende kan du gjerne komplementere halskjedet med Baguette armbånd og Baguette øredobber.

Baguette halskjede er laget av gullbelagt messing og er nøye dekorert med en Swarovski krystall. Som med alle smykker fra Caroline Svedbom, er all produksjon gjort av dyktige håndverkere i Hellas. Håndverket innebærer at unike variasjoner kan forekomme.

Om varemerket

Egenskaper

 • Produktnummer
  230442
 • Lev. produktnummer
  100220100101
 • Varemerke
  Caroline Svedbom
 • Farge
  Gull, Crystal
 • Materiale
  Gull, Messing
Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

 • Hverdager  08-16

Varemerker

Vise alle (401)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt