product
variable_205423Baroque Halskjede, Gullhttps://royaldesign.no/baroque-halskjede?selectedPartNo=227342https://az666937.vo.msecnd.net/67/e7ca309a-474b-4214-9a25-b7a5bc3e39d0InStock1790NOK/smykker-assesoarer/smykker-assesoarer/smykker/smykker-assesoarer/smykker/halskjederSophie by SophieBaroque halskjede fra Sophie by Sophie. Laget av platert sølv med et anheng i form av en stor barokkperle. Lengden på halskjedet er 80 centimeter. Et tidløst halskjede med en moderne vri som passer til alle anledninger - hverdag og fest, lunsjmøter eller bryllupsfester. <br /><br />Barokkperlen er en ekspressiv perle med en særegen form. Ingen barokkperler er helt like hverandre, perlene kommer i forskjellige størrelser og farger. Store og bølgete, små og grove, ovale og ujevne eller runde og myke. Perlene kan gå mot hvitt, rosa og perlemor. <br /><br />Barokkperlen er en ferskvannperle og har ofte en meget høy glans ettersom perlemorlaget er tykkere enn hos andre runde perler. Noen ganger er perlen helt solid og består da av perlemor hele veien gjennom. Navnet barokkperle er hentet fra italienske "barocco" eller portugisiske "barroco", som betyr uregelmessig perle. Barokkperlen var veldig populær i barokkperioden, og senere også i renessansen. <br /><br /><strong>Spesifikasjoner</strong> <br /> <ul> <li>Halskjede fra Sophie by Sophie.</li> <li>Laget av platert sølv.</li> <li>Anheng i form av en stor barokkperle.</li> <li>Kjeden har en lengde på 80 centimeter.</li> <li>Perlen er unik og varierer i farge, nyanse og form.</li> <li>Oppbevares i fløyelsposen som følger med.</li> </ul>1790

Baroque Halskjede, Gull

Baroque halskjede fra Sophie by Sophie. Laget av platert sølv med et anheng i form av en stor barokkperle.
Les mer
1 790 kr
Velg farge
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Baroque halskjede fra Sophie by Sophie. Laget av platert sølv med et anheng i form av en stor barokkperle. Lengden på halskjedet er 80 centimeter. Et tidløst halskjede med en moderne vri som passer til alle anledninger - hverdag og fest, lunsjmøter eller bryllupsfester.

Barokkperlen er en ekspressiv perle med en særegen form. Ingen barokkperler er helt like hverandre, perlene kommer i forskjellige størrelser og farger. Store og bølgete, små og grove, ovale og ujevne eller runde og myke. Perlene kan gå mot hvitt, rosa og perlemor.

Barokkperlen er en ferskvannperle og har ofte en meget høy glans ettersom perlemorlaget er tykkere enn hos andre runde perler. Noen ganger er perlen helt solid og består da av perlemor hele veien gjennom. Navnet barokkperle er hentet fra italienske "barocco" eller portugisiske "barroco", som betyr uregelmessig perle. Barokkperlen var veldig populær i barokkperioden, og senere også i renessansen.

Spesifikasjoner
 • Halskjede fra Sophie by Sophie.
 • Laget av platert sølv.
 • Anheng i form av en stor barokkperle.
 • Kjeden har en lengde på 80 centimeter.
 • Perlen er unik og varierer i farge, nyanse og form.
 • Oppbevares i fløyelsposen som følger med.

Egenskaper

 • Produktnummer
  227342
 • Lev. produktnummer
  N1893GPPE-OS
 • Varemerke
 • Farge
  Gull
 • Materialtext
  silver, gold plating, freshwater pearl
 • Bredde
  15 mm
 • Lengde
  800 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot