Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Mer fra RoyalDesign.no
Kampanje
Nyheter
Varemerker
Gavekort
Rom
Outlet
Følg oss
product
227345Baroque Link Øredobber, Sølvhttps://royaldesign.no/baroque-link-oredobber-solvhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/150a729c-1e24-4c2a-bf33-168a0ec4df3aOutOfStock2703NOK/smykker-assesoarer/smykker-assesoarer/smykker/smykker-assesoarer/smykker/halskjederSophie by SophieBaroque Link øredobber fra Sophie by Sophie. Laget av platert sølv med anheng dekorert med barokkperler nederst. Lengden på øredobbene er 2 centimeter. Passer til både hverdagslige og festlige anledninger. <br /><br />Barokkperlen er en ekspressiv perle med en særegen form. Ingen barokkperler er helt like hverandre, de kommer i forskjellige størrelser og farger. Store og bølgete, små og riflete, ovale og ujevne eller runde og myke. Perlene kan gå mot hvitt, rosa og perlemor. <br /><br />Barokkperlen er en ferskvannperle som ofte har en meget høy glans, ettersom perlemorslaget er tykkere enn hos andre runde perler. Noen ganger er perlen helt solid og består av perlemor hele veien gjennom. Navnet barokkperle er hentet fra italienske "barocco" eller portugisiske "barroco", som betyr uregelmessig perle. Barokkperlen var veldig populær i barokkperioden og senere også i renessansen. <br /><br /><strong>Spesifikasjoner</strong> <br /> <ul> <li>Øredobber fra Sophie by Sophie</li> <li>Laget av platert sølv</li> <li>Dekorert med barokkperler</li> <li>Lengde på 2 centimeter</li> <li>Perlene kan variere i farge, nyanse og form</li> </ul>2703

Baroque Link Øredobber, Sølv

Baroque Link øredobber fra Sophie by Sophie. Laget av platert sølv med anheng dekorert med barokkperler nederst.
Mer info
2 703 kr
Forventet leveringstid: 2-3 uker Forventet leveringstid: 2-3 uker
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sophie by Sophie Halskjeder SmykkerSmykker & Assesoarer

Sophie by Sophie

Baroque Link Øredobber, Sølv

2 703 kr

Produktinformasjon

Baroque Link øredobber fra Sophie by Sophie. Laget av platert sølv med anheng dekorert med barokkperler nederst. Lengden på øredobbene er 2 centimeter. Passer til både hverdagslige og festlige anledninger.

Barokkperlen er en ekspressiv perle med en særegen form. Ingen barokkperler er helt like hverandre, de kommer i forskjellige størrelser og farger. Store og bølgete, små og riflete, ovale og ujevne eller runde og myke. Perlene kan gå mot hvitt, rosa og perlemor.

Barokkperlen er en ferskvannperle som ofte har en meget høy glans, ettersom perlemorslaget er tykkere enn hos andre runde perler. Noen ganger er perlen helt solid og består av perlemor hele veien gjennom. Navnet barokkperle er hentet fra italienske "barocco" eller portugisiske "barroco", som betyr uregelmessig perle. Barokkperlen var veldig populær i barokkperioden og senere også i renessansen.

Spesifikasjoner
 • Øredobber fra Sophie by Sophie
 • Laget av platert sølv
 • Dekorert med barokkperler
 • Lengde på 2 centimeter
 • Perlene kan variere i farge, nyanse og form

Egenskaper

 • Produktnummer
  227345
 • Lev. produktnummer
  N1951GBPE-OS
 • Varemerke
  Sophie by Sophie
 • Farge
  Gull
 • Materiale
  Gull, Messing, Ferskvannsperle
 • Bredde
  30 mm
 • Lengde
  460 mm
Document
Nedlastbar fil
Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

 • Hverdager  09-17

Varemerker

Vise alle (399)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt