product
227345Baroque Link Øredobber, Sølvhttps://royaldesign.no/baroque-link-oredobber-solvhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/150a729c-1e24-4c2a-bf33-168a0ec4df3aInStock2387NOK/smykker-assesoarer/smykker-assesoarer/smykker/smykker-assesoarer/smykker/halskjederSophie by SophieBaroque Link øredobber fra Sophie by Sophie. Laget av platert sølv med anheng dekorert med barokkperler nederst. Lengden på øredobbene er 2 centimeter. Passer til både hverdagslige og festlige anledninger. <br /><br />Barokkperlen er en ekspressiv perle med en særegen form. Ingen barokkperler er helt like hverandre, de kommer i forskjellige størrelser og farger. Store og bølgete, små og riflete, ovale og ujevne eller runde og myke. Perlene kan gå mot hvitt, rosa og perlemor. <br /><br />Barokkperlen er en ferskvannperle som ofte har en meget høy glans, ettersom perlemorslaget er tykkere enn hos andre runde perler. Noen ganger er perlen helt solid og består av perlemor hele veien gjennom. Navnet barokkperle er hentet fra italienske "barocco" eller portugisiske "barroco", som betyr uregelmessig perle. Barokkperlen var veldig populær i barokkperioden og senere også i renessansen. <br /><br /><strong>Spesifikasjoner</strong> <br /> <ul> <li>Øredobber fra Sophie by Sophie</li> <li>Laget av platert sølv</li> <li>Dekorert med barokkperler</li> <li>Lengde på 2 centimeter</li> <li>Perlene kan variere i farge, nyanse og form</li> </ul>2387

Baroque Link Øredobber, Sølv

Baroque Link øredobber fra Sophie by Sophie. Laget av platert sølv med anheng dekorert med barokkperler nederst.
Les mer
2 387 kr
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Baroque Link øredobber fra Sophie by Sophie. Laget av platert sølv med anheng dekorert med barokkperler nederst. Lengden på øredobbene er 2 centimeter. Passer til både hverdagslige og festlige anledninger.

Barokkperlen er en ekspressiv perle med en særegen form. Ingen barokkperler er helt like hverandre, de kommer i forskjellige størrelser og farger. Store og bølgete, små og riflete, ovale og ujevne eller runde og myke. Perlene kan gå mot hvitt, rosa og perlemor.

Barokkperlen er en ferskvannperle som ofte har en meget høy glans, ettersom perlemorslaget er tykkere enn hos andre runde perler. Noen ganger er perlen helt solid og består av perlemor hele veien gjennom. Navnet barokkperle er hentet fra italienske "barocco" eller portugisiske "barroco", som betyr uregelmessig perle. Barokkperlen var veldig populær i barokkperioden og senere også i renessansen.

Spesifikasjoner
 • Øredobber fra Sophie by Sophie
 • Laget av platert sølv
 • Dekorert med barokkperler
 • Lengde på 2 centimeter
 • Perlene kan variere i farge, nyanse og form

Egenskaper

 • Produktnummer
  227345
 • Lev. produktnummer
  N1951GBPE-OS
 • Varemerke
 • Farge
  Gull
 • Materiale
  Gull, Messing, Ferskvannsperle
 • Bredde
  30 mm
 • Lengde
  460 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot