product
variable_204319Baroque Øredobber, Sølvhttps://royaldesign.no/baroque-oredobber?selectedPartNo=227339https://az666937.vo.msecnd.net/67/97f7f5f5-2ecf-4280-b971-b4fa287fce0bOutOfStock1459NOK/smykker-assesoarer/smykker-assesoarer/smykker/smykker-assesoarer/smykker/oredobberSophie by SophieBaroque øredobber fra Sophie by Sophie. Laget av platert sølv som er dekorert med store barokkperler. Lengden på øredobbene er 4 centimeter. Passer til både hverdagslige og festlige anledninger. <br /><br />Barokkperlen er en ekspressiv perle med en særegen form. Ingen barokkperler er helt like hverandre, de kommer i forskjellige størrelser og farger. Store og bølgete, små og grove, ovale og ujevne eller runde og myke. Perlene kan gå mot hvitt, rosa og perlemor. <br /><br />Barokkperlen er en ferskvannperle, og har ofte en meget høy glans ettersom perlemorlaget er tykkere enn hos andre runde perler. Noen ganger er perlen helt solid og består da av perlemor hele veien gjennom. Navnet barokkperle er hentet fra italienske "barocco" eller portugisiske "barroco", som betyr uregelmessig perle. Barokkperlen var veldig populær i barokkperioden, og senere også i renessansen. <br /><br /><strong>Spesifikasjoner</strong> <br /> <ul> <li>Øredobber fra Sophie by Sophie.</li> <li>Laget av platert sølv.</li> <li>Dekorert med barokkperler.</li> <li>Lengde på 4 centimeter.</li> <li>Perlene kan variere i farge, nyanse og form.</li> </ul>1459

Lagerrensing - Opptil 70% rabatt!

Baroque Øredobber, Sølv

Barokk øredobber fra Sophie by Sophie. Laget av platert sølv som er dekorert med store barokkperler.
Les mer
1 459 kr
Velg farge
Sendes fra oss i løpet av 2-3 uker Sendes fra oss i løpet av 2-3 uker
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Baroque øredobber fra Sophie by Sophie. Laget av platert sølv som er dekorert med store barokkperler. Lengden på øredobbene er 4 centimeter. Passer til både hverdagslige og festlige anledninger.

Barokkperlen er en ekspressiv perle med en særegen form. Ingen barokkperler er helt like hverandre, de kommer i forskjellige størrelser og farger. Store og bølgete, små og grove, ovale og ujevne eller runde og myke. Perlene kan gå mot hvitt, rosa og perlemor.

Barokkperlen er en ferskvannperle, og har ofte en meget høy glans ettersom perlemorlaget er tykkere enn hos andre runde perler. Noen ganger er perlen helt solid og består da av perlemor hele veien gjennom. Navnet barokkperle er hentet fra italienske "barocco" eller portugisiske "barroco", som betyr uregelmessig perle. Barokkperlen var veldig populær i barokkperioden, og senere også i renessansen.

Spesifikasjoner
 • Øredobber fra Sophie by Sophie.
 • Laget av platert sølv.
 • Dekorert med barokkperler.
 • Lengde på 4 centimeter.
 • Perlene kan variere i farge, nyanse og form.

Egenskaper

 • Produktnummer
  227339
 • Lev. produktnummer
  E1893RHPE-OS
 • Varemerke
 • Farge
  Silver
 • Materialtext
  silver, rhodium plating, freshwater pearls
 • Bredde
  15 mm
 • Lengde
  40 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot