product
variable_218342Bear Glassunderlegg Ø12 cm, Nupo Rosehttps://royaldesign.no/bear-glassunderlegg-o12-cm-nupo?selectedPartNo=197027https://az666937.vo.msecnd.net/67/9c5d26c8-9053-4de0-ba18-1dfba9e22b52InStock36NOK/servering-borddekking/servering-borddekking/serveringstilbehor/servering-borddekking/serveringstilbehor/bordbrikker-glassunderleggLind DNAInkluder barna i innredningen hjemme med søte glassunderlegg. Fra danske Lind DNA kommer fire søte motiver i nøye utvalgte farger. Velg mellom frosk, bjørn, ape eller skymotiv. Den søte bjørnen fører barnas tanker inn i skogenes verden og eventyr og lar fantasien flyte. <br /><br />Alle motivene kommer i jordnære farger som lett kan blandes med resten av interiøret. Underleggene er laget av resirkulerte materialer fra møbelindustrien. Om det oppstår flekker kan de tørkes av med en fuktig klut. De søte designene på glassunderlagene er også tilgjengelige som kroker.36

Akkurat nå - BELYSNINGSTILBUD med opptil 25% rabatt >>

Bear Glassunderlegg Ø12 cm, Nupo Rose

Inkluder barna i innredningen hjemme med søte glassunderlag fra danske Lind DNA. Velg mellom frosk, bjørn, ape eller skymotiver i forskjellige jordfarger.
Les mer
36 kr
Velg farge
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Inkluder barna i innredningen hjemme med søte glassunderlegg. Fra danske Lind DNA kommer fire søte motiver i nøye utvalgte farger. Velg mellom frosk, bjørn, ape eller skymotiv. Den søte bjørnen fører barnas tanker inn i skogenes verden og eventyr og lar fantasien flyte.

Alle motivene kommer i jordnære farger som lett kan blandes med resten av interiøret. Underleggene er laget av resirkulerte materialer fra møbelindustrien. Om det oppstår flekker kan de tørkes av med en fuktig klut. De søte designene på glassunderlagene er også tilgjengelige som kroker.

Egenskaper

 • Produktnummer
  197027
 • Lev. produktnummer
  9803
 • Varemerke
 • Serie
 • Farge
  Rosa
 • Materiale
  Lær
 • Diameter
  120 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot