Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Mer fra RoyalDesign.no
Kampanje
Nyheter
Varemerker
Gavekort
Rom
Outlet
Følg oss
product
variable_195057Croisette Stol Med Armlener, Cotton Whitehttps://royaldesign.no/croisette-stol-med-armlener?selectedPartNo=169585https://az666937.vo.msecnd.net/67/36e933ff-efcf-47fc-8d62-6a0a6cc3d587OutOfStock4400NOK/utemobler-utemiljo/utemobler-utemiljo/utemobler/utemiljo/utemobler/balkongmobler-cafemoblerFermob<p>Croisette stol fra Fermob, designet av Pascal Mourgue. Denne stilige stolen har en moderne twist, der man har lagt fokuset på å redusere vekten så mye som mulig. Rammen er laget av aluminium, setet og ryggpartiet er laget av et syntetisk fiber. Dette betyr at stolen veier omtrent det samme som 3 melkepakker! I tillegg til den utrolig lette vekten og robuste designen er stolen UV-beskyttet og tåler alle typer vær. Stolen kan stables, og har 3 års garanti. Passer aller best ute i en koselig hage sammen med andre Croisette-møbler.</p>4400

Croisette Stol Med Armlener, Cotton White

Croisette stol med en stilig og moderne design fra Fermob. Laget for å veie så lite som mulig.
Mer info
4 400 kr
Forventet leveringstid: 4-6 uker Forventet leveringstid: 4-6 uker
Velg farge
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Fermob Sittesekker & Sittepuffer UtemøblerUtemøbler & Utemiljø Balkongmøbler og Cafémøbler

Fermob

Croisette Stol Med Armlener, Cotton White

4 400 kr

Produktinformasjon

Croisette stol fra Fermob, designet av Pascal Mourgue. Denne stilige stolen har en moderne twist, der man har lagt fokuset på å redusere vekten så mye som mulig. Rammen er laget av aluminium, setet og ryggpartiet er laget av et syntetisk fiber. Dette betyr at stolen veier omtrent det samme som 3 melkepakker! I tillegg til den utrolig lette vekten og robuste designen er stolen UV-beskyttet og tåler alle typer vær. Stolen kan stables, og har 3 års garanti. Passer aller best ute i en koselig hage sammen med andre Croisette-møbler.

Croisette stol fra Fermob, designet av Pascal Mourgue. Denne stilige stolen har en moderne vri der man fokuserer på å redusere vekten så mye som mulig. Rammen er laget av aluminium og setet og ryggpartiet er laget av et syntetisk fiber. Dette betyr at stolen veier omtrent det samme som 3 melkepakker! I tillegg til den utrolig lette vekten og robuste designen er stolen UV-beskyttet og tåler alle typer vær. Stolen kan stables, og har 3 års garanti. Passer aller best ute i en koselig hage sammen med andre Croisette-møbler.

Egenskaper

 • Produktnummer
  169585
 • Lev. produktnummer
  180401
 • Varemerke
  Fermob
 • Serie
 • Farge
  Hvit
 • Materiale
  Aluminium, Kunstig rotting
 • Rom
  Uteplass
 • Bredde
  650 mm
 • Dybde
  650 mm
 • Høyde
  830 mm
 • Sittehøyde
  520 mm
Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

 • Hverdager 09-17
 • Fredag 1. mai, stengt

Varemerker

Vise alle (405)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt