product
172651Decotique Hvitvinsglass 4-Pakkhttps://royaldesign.no/decotique-hvitvinsglass-4-pakkhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/b11df847-0d78-438e-ad7a-a172387ec429InStock209NOK/servering-borddekking/servering-borddekking/glass/servering-borddekking/glass/vinglassDecotique<p><strong>Decotique hvitvinsglass fra Decotique. - For ukedager med din partner, middager med familie og venner. Du vil ha et stilig, moderne hvitvinsglass til &aring; drikke av for alle anledninger. Decotique har<br />utviklet et tidl&oslash;st hvitvinsglass i tynt krystall som fanger opp og fremhever hvitvinens karakter p&aring; best mulig m&aring;te.</strong></p><p>Ved f&oslash;rste &oslash;yekast blir man sl&aring;tt av den grasi&oslash;se og elegante silhuetten som hvitvinsglasset har. - Balansert design der rette og runde, smale som brede former kommer sammen i en perfekt balanse. Legg ogs&aring; til at det er h&aring;nd bl&aring;st i blyfritt krystall og n&oslash;kkelordet av glasset blir umiddelbart klart &ndash; kompromissl&oslash;st.</p><p>Med et volum p&aring; 28 cl og en wafer-tynn kant tilpasser glasset raskt til temperaturen av hvitvinen. Den brede basen gj&oslash;r at vinen luftes og blomstrer, mens den innoverskr&aring;nende kanten konsentrerer og bringer aromaer opp til &aring;pningen. - Glasset har alle egenskapene som kreves for en komplett vinopplevelse.</p><p>Hvitvinsglasset f&oslash;les veldig stilig ut i h&aring;nden. Den slanke og elegante stammen gir glasset et sensuelt grep som gj&oslash;r hvert &oslash;yeblikk spesielt. Takket v&aelig;re en godt balansert letthet, kan hvitvinsglasset holdes i foten hvis &oslash;nskelig.</p><p><strong>Kj&oslash;p til deg selv eller gi som gave! Komplett med Decotique r&oslash;dvinsglass og champagneglass og gj&oslash;r kolleksjonen komplett.</strong></p><p><strong>Vedlikehold: T&aring;ler oppvaskmaskin.</strong></p>299
-30%

Decotique Hvitvinsglass 4-Pakk

Les mer
209 kr299 kr
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Decotique hvitvinsglass fra Decotique. - For ukedager med din partner, middager med familie og venner. Du vil ha et stilig, moderne hvitvinsglass til å drikke av for alle anledninger. Decotique har
utviklet et tidløst hvitvinsglass i tynt krystall som fanger opp og fremhever hvitvinens karakter på best mulig måte.

Ved første øyekast blir man slått av den grasiøse og elegante silhuetten som hvitvinsglasset har. - Balansert design der rette og runde, smale som brede former kommer sammen i en perfekt balanse. Legg også til at det er hånd blåst i blyfritt krystall og nøkkelordet av glasset blir umiddelbart klart – kompromissløst.

Med et volum på 28 cl og en wafer-tynn kant tilpasser glasset raskt til temperaturen av hvitvinen. Den brede basen gjør at vinen luftes og blomstrer, mens den innoverskrånende kanten konsentrerer og bringer aromaer opp til åpningen. - Glasset har alle egenskapene som kreves for en komplett vinopplevelse.

Hvitvinsglasset føles veldig stilig ut i hånden. Den slanke og elegante stammen gir glasset et sensuelt grep som gjør hvert øyeblikk spesielt. Takket være en godt balansert letthet, kan hvitvinsglasset holdes i foten hvis ønskelig.

Kjøp til deg selv eller gi som gave! Komplett med Decotique rødvinsglass og champagneglass og gjør kolleksjonen komplett.

Vedlikehold: Tåler oppvaskmaskin.

Egenskaper

 • Produktnummer
  172651
 • Lev. produktnummer
  98074
 • Varemerke
 • Antall i forpakning
  4
 • Farge
  Klar
 • Materiale
  Glass
 • Rom
  Spiserom
 • Tåler oppvaskmaskin
  Ja
 • Kapasitet
  38 cl
 • Diameter
  80 mm
 • Høyde
  240 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot