product
172651Decotique Hvitvinsglass 4-Pakkhttps://royaldesign.no/decotique-hvitvinsglass-4-pakkhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/b11df847-0d78-438e-ad7a-a172387ec429InStock209NOK/servering-borddekking/servering-borddekking/glass/servering-borddekking/glass/vinglassDecotique<p><strong>Decotique hvitvinsglass fra Decotique. - For ukedager med din partner, middager med familie og venner. Du vil ha et stilig, moderne hvitvinsglass til &aring; drikke av for alle anledninger. Decotique har<br />utviklet et tidl&oslash;st hvitvinsglass i tynt krystall som fanger opp og fremhever hvitvinens karakter p&aring; best mulig m&aring;te.</strong></p><p>Ved f&oslash;rste &oslash;yekast blir man sl&aring;tt av den grasi&oslash;se og elegante silhuetten som hvitvinsglasset har. - Balansert design der rette og runde, smale som brede former kommer sammen i en perfekt balanse. Legg ogs&aring; til at det er h&aring;nd bl&aring;st i blyfritt krystall og n&oslash;kkelordet av glasset blir umiddelbart klart &ndash; kompromissl&oslash;st.</p><p>Med et volum p&aring; 28 cl og en wafer-tynn kant tilpasser glasset raskt til temperaturen av hvitvinen. Den brede basen gj&oslash;r at vinen luftes og blomstrer, mens den innoverskr&aring;nende kanten konsentrerer og bringer aromaer opp til &aring;pningen. - Glasset har alle egenskapene som kreves for en komplett vinopplevelse.</p><p>Hvitvinsglasset f&oslash;les veldig stilig ut i h&aring;nden. Den slanke og elegante stammen gir glasset et sensuelt grep som gj&oslash;r hvert &oslash;yeblikk spesielt. Takket v&aelig;re en godt balansert letthet, kan hvitvinsglasset holdes i foten hvis &oslash;nskelig.</p><p><strong>Kj&oslash;p til deg selv eller gi som gave! Komplett med Decotique r&oslash;dvinsglass og champagneglass og gj&oslash;r kolleksjonen komplett.</strong></p><p><strong>Vedlikehold: T&aring;ler oppvaskmaskin.</strong></p>299
-30%

Decotique Hvitvinsglass 4-Pakk

Les mer
209 kr299 kr
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
Forlenget returrett til 31/1
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Decotique hvitvinsglass fra Decotique. - For ukedager med din partner, middager med familie og venner. Du vil ha et stilig, moderne hvitvinsglass til å drikke av for alle anledninger. Decotique har
utviklet et tidløst hvitvinsglass i tynt krystall som fanger opp og fremhever hvitvinens karakter på best mulig måte.

Ved første øyekast blir man slått av den grasiøse og elegante silhuetten som hvitvinsglasset har. - Balansert design der rette og runde, smale som brede former kommer sammen i en perfekt balanse. Legg også til at det er hånd blåst i blyfritt krystall og nøkkelordet av glasset blir umiddelbart klart – kompromissløst.

Med et volum på 28 cl og en wafer-tynn kant tilpasser glasset raskt til temperaturen av hvitvinen. Den brede basen gjør at vinen luftes og blomstrer, mens den innoverskrånende kanten konsentrerer og bringer aromaer opp til åpningen. - Glasset har alle egenskapene som kreves for en komplett vinopplevelse.

Hvitvinsglasset føles veldig stilig ut i hånden. Den slanke og elegante stammen gir glasset et sensuelt grep som gjør hvert øyeblikk spesielt. Takket være en godt balansert letthet, kan hvitvinsglasset holdes i foten hvis ønskelig.

Kjøp til deg selv eller gi som gave! Komplett med Decotique rødvinsglass og champagneglass og gjør kolleksjonen komplett.

Vedlikehold: Tåler oppvaskmaskin.

Egenskaper

 • Produktnummer
  172651
 • Lev. produktnummer
  98074
 • Varemerke
 • Antall i forpakning
  4
 • Farge
  Klar
 • Materiale
  Glass
 • Rom
  Spiserom
 • Tåler oppvaskmaskin
  Ja
 • Kapasitet
  38 cl
 • Diameter
  80 mm
 • Høyde
  240 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot