product
variable_216898Deksel Med Pose Til Hinza Veske, Litenhttps://royaldesign.no/deksel-med-pose-til-hinza-veske?selectedPartNo=228666https://az666937.vo.msecnd.net/67/9764ebbc-1b02-4e36-9c7d-8fae8abc51ddInStock210NOK/smykker-assesoarer/smykker-assesoarer/assesoarer/smykker-assesoarer/assesoarer/vesker-ryggsekkerHinza<p>Dette dekselet passer til Hinza veskene, og bidrar til å beskytte og lagre innholdet i vesken. Dekselet er laget av et sort polyuretanbelagt polyesterstoff og leveres i to forskjellige størrelser. Stoffet er produsert i England, og deretter sydd i Polen. <br /><br />Det følger med en oppbevaringspose som du kan ha dekselet i når det ikke er i bruk. Oppbevaringsposen er perfekt for å henge rundt et håndtak, så du alltid har det lett tilgjengelig!</p>210

Deksel Med Pose Til Hinza Veske, Liten

Deksel med tilhørende oppbevaringspose til Hinza veskene, som beskytter og lagrer innholdet i posen.
Les mer
210 kr
Velg størrelse
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Dette dekselet passer til Hinza veskene, og bidrar til å beskytte og lagre innholdet i vesken. Dekselet er laget av et sort polyuretanbelagt polyesterstoff og leveres i to forskjellige størrelser. Stoffet er produsert i England, og deretter sydd i Polen.

Det følger med en oppbevaringspose som du kan ha dekselet i når det ikke er i bruk. Oppbevaringsposen er perfekt for å henge rundt et håndtak, så du alltid har det lett tilgjengelig!

Egenskaper

 • Produktnummer
  228666
 • Lev. produktnummer
  703
 • Varemerke
 • Farge
  Sort
 • Materiale
  Stoff
 • Størrelse
  Small

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot