17% rabatt på 17.000 produkter - feire 17. mai!

product
variable_194501Eos Up Tak/Vegglampe, Hvithttps://royaldesign.no/eos-up-ceiling-wall-light-large-white?selectedPartNo=196045https://az666937.vo.msecnd.net/67/b0ecee17-77ad-4741-9df3-a884c1823b41InStock913NOK/belysning/belysning/lamper/belysning/lamper/taklamperUmage<p>Eos Up tak/vegglampe fra Vita, designet av S&oslash;ren Ravn Christensen. Med Eos Up har danske Vita skapt noe helt for seg selv i belysningsveien, og dette er en lampe som er veldig enkel &aring; like. N&aring;r man ser n&aelig;rmere p&aring; den forst&aring;r man hvorfor. Lampen er h&aring;ndlaget av tynt papir og vakre hvite fj&aelig;r i ekte g&aring;sedun, noe som gir lampeskjermen et sv&aelig;rt elegant uttrykk.<br /> <br /> Eos Up gir en veldig myk, diffus og varm glans. Med det vakre lyset samt den runde og fluffy formen fj&aelig;rene gir, vil Eos definitivt myke opp rommets atmosf&aelig;re og inntrykk. Eos Up monteres direkte i taket eller p&aring; veggen og er et perfekt tillegg for mindre rom. Lampen passer perfekt inn i stuen, soverommet eller lampen.<br /> <br /> Rengj&oslash;res enkelt med en h&aring;rf&oslash;ner.</p> 1101

Eos Up Tak/Vegglampe, Hvit

Les mer
913 kr1 101 kr
Velg diameter
Velg høyde
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 999 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Eos Up tak/vegglampe fra Vita, designet av Søren Ravn Christensen. Med Eos Up har danske Vita skapt noe helt for seg selv i belysningsveien, og dette er en lampe som er veldig enkel å like. Når man ser nærmere på den forstår man hvorfor. Lampen er håndlaget av tynt papir og vakre hvite fjær i ekte gåsedun, noe som gir lampeskjermen et svært elegant uttrykk.

Eos Up gir en veldig myk, diffus og varm glans. Med det vakre lyset samt den runde og fluffy formen fjærene gir, vil Eos definitivt myke opp rommets atmosfære og inntrykk. Eos Up monteres direkte i taket eller på veggen og er et perfekt tillegg for mindre rom. Lampen passer perfekt inn i stuen, soverommet eller lampen.

Rengjøres enkelt med en hårføner.

Egenskaper

 • Produktnummer
  196045
 • Lev. produktnummer
  2140
 • Varemerke
 • Serie
 • Materiale
  Stål, Stoff, Gåsefjær
 • Diameter
  400 mm
 • Høyde
  150 mm
 • Maks watt
  15 W

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot