Feire vår bursdag - 20-50% rabatt på mer enn 20.000 produkter!

product
129323Essence Ølglass 48cl, 4-Pakkhttps://royaldesign.no/essence-olglass-48cl-4-pakkhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/05853b01-7d43-4b62-b959-d6c87a9a0f9eInStock371NOK/servering-borddekking/servering-borddekking/glass/servering-borddekking/glass/olglassIittala<p>Essence ølglass er designet av Alfredo Häberli fra Iittala, og er et svært etterlengtet tilskudd i denne ekstremt populære drikkeglass-serien. Med en design som fremhever vinglassenes moderne og minimalistiske formspråk har Alfredo og Littala laget et helt unikt ølglass.<br/><br/>Formmessig har glassene en moderne begerform med smal og kort stett og en lett fot, som er godt balansert i forhold til det tynne glasset. Med disse elegante formene kan man tro at glasset er skjørt, men med sitt blyfrie kvalitetsglass tåler det til og med oppvaskmaskin.<br/><br/>Det viktigste med et godt ølglass, er naturligvis smaken, og det tynne glasset, med volum på 48 cl, er spesialutformet for å fremheve den. Med en bred bunn og en kant som er vinklet innover, samles og konsentreres ølets aromaer mot nesen når du drikker. Glassets form får også kullsyren og boblene til å sirkulere, noe som gjør at den danner og beholder en skikkelig skumtopp. En kald øl har aldri smakt bedre enn i Essence ølglass.</p>531

Essence Ølglass 48cl, 4-Pakk

Essence ølglass er designet av Alfredo Häberli fra Iittala, og er et svært etterlengtet tilskudd i denne ekstremt populære drikkeglass-serien.
Les mer
371 kr531 kr
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 999 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Essence ølglass er designet av Alfredo Häberli fra Iittala, og er et svært etterlengtet tilskudd i denne ekstremt populære drikkeglass-serien. Med en design som fremhever vinglassenes moderne og minimalistiske formspråk har Alfredo og Littala laget et helt unikt ølglass.

Formmessig har glassene en moderne begerform med smal og kort stett og en lett fot, som er godt balansert i forhold til det tynne glasset. Med disse elegante formene kan man tro at glasset er skjørt, men med sitt blyfrie kvalitetsglass tåler det til og med oppvaskmaskin.

Det viktigste med et godt ølglass, er naturligvis smaken, og det tynne glasset, med volum på 48 cl, er spesialutformet for å fremheve den. Med en bred bunn og en kant som er vinklet innover, samles og konsentreres ølets aromaer mot nesen når du drikker. Glassets form får også kullsyren og boblene til å sirkulere, noe som gjør at den danner og beholder en skikkelig skumtopp. En kald øl har aldri smakt bedre enn i Essence ølglass.

Egenskaper

 • Produktnummer
  129323
 • Lev. produktnummer
  1018246
 • Varemerke
 • Serie
 • Antall i forpakning
  4
 • Farge
  Klar
 • Materiale
  Glass
 • Rating
  50
 • Tåler oppvaskmaskin
  Ja
 • Kapasitet
  48 cl

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot