Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Mer fra RoyalDesign.no
Kampanje
Nyheter
Varemerker
Gavekort
Rom
Outlet
Følg oss
product
variable_220832Fontana Håndkle EKO 30x50 cm, Lys Grønnhttps://royaldesign.no/fontana-handkle-eko-lys-gronn?selectedPartNo=229988https://az666937.vo.msecnd.net/67/d5a8d882-8eeb-40f3-a137-2429e6cd2abfOutOfStock123NOK/tekstil-tepper/tekstil-tepper/baderomtekstiler/tekstil-tepper/baderomtekstiler/handklaer-badelakenMille Notti<p>Forny badet med nye og luksuriøse håndklær fra Mille Notti. Fontana håndkle i fargen lysegrønn gir rommet nytt liv samtidig som det bidrar til et rolig og harmonisk inntrykk. Håndkleet er produsert i høyeste kvalitet og har en generøs vekt på 650 g/m2. Håndkleet er laget av organisk ringspunnet bomull og er dekorert med en kant langs kortsidene. <br /><br />Den ringspunnede frottéen gjør at bomullsfibrene er vevd i samme retning, og skaper en holdbar og myk frotté. Et slikt håndkle holder i mange år fremover, tåler slitasje og mange vasker. <br /><br />Hvis du vil ha en annen farge eller størrelse er Mille Notti Fontana håndkle tilgjengelig i flere forskjellige design. Alle håndklær fra serien er sertifisert med GOTS og Øko-Tex Standard 100. Dette betyr at det stilles sosiale og miljøvennlige krav i alle ledd i produksjonskjeden.</p>123

Fontana Håndkle EKO 30x50 cm, Lys Grønn

Forny badet med nye og luksuriøse håndklær fra Mille Notti. Fontana håndkle i fargen lysegrønn gir rommet nytt liv, samtidig som det bidrar til et rolig og harmonisk inntrykk.
Mer info
123 kr
Forventet leveringstid: 3-4 uker Forventet leveringstid: 3-4 uker
Velg høyde
Velg bredde
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Mille Notti Håndklær & Badelaken BaderomtekstilerTekstil & Tepper

Mille Notti

Fontana Håndkle EKO 30x50 cm, Lys Grønn

123 kr

Produktinformasjon

Forny badet med nye og luksuriøse håndklær fra Mille Notti. Fontana håndkle i fargen lysegrønn gir rommet nytt liv samtidig som det bidrar til et rolig og harmonisk inntrykk. Håndkleet er produsert i høyeste kvalitet og har en generøs vekt på 650 g/m2. Håndkleet er laget av organisk ringspunnet bomull og er dekorert med en kant langs kortsidene.

Den ringspunnede frottéen gjør at bomullsfibrene er vevd i samme retning, og skaper en holdbar og myk frotté. Et slikt håndkle holder i mange år fremover, tåler slitasje og mange vasker.

Hvis du vil ha en annen farge eller størrelse er Mille Notti Fontana håndkle tilgjengelig i flere forskjellige design. Alle håndklær fra serien er sertifisert med GOTS og Øko-Tex Standard 100. Dette betyr at det stilles sosiale og miljøvennlige krav i alle ledd i produksjonskjeden.

Egenskaper

 • Produktnummer
  229988
 • Lev. produktnummer
  70001060-3050
 • Varemerke
  Mille Notti
 • Farge
  Lys Grønn
 • Materiale
  Bomull
 • Materiale beskrivelse
  100% kammet organisk bomull
 • Rom
  Baderom
 • Sertifisering
  Øko-Tex, GOTS
 • Bredde
  300 mm
 • Høyde
  500 mm
Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

 • Hverdager 09-17
 • Fredag 1. mai, stengt

Varemerker

Vise alle (406)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt