product
variable_217775Grant Bordlampe EU, Sorthttps://royaldesign.no/grant-bordlampe-eu?selectedPartNo=228772https://az666937.vo.msecnd.net/67/836378b1-a79c-48de-b6db-5c74934aa09bInStock3250NOK/belysning/belysning/lamper/belysning/lamper/bordlamperNormann Copenhagen<p>Grant bordlampe EU fra Normann Copenhagen tilhører merkevarens serie Grant. Med en klassisk, innovativ og allsidig design som utgangspunkt, har pendellamper, vegglamper, bordlamper og gulvlamper blitt nøye utviklet av merkevarens dyktige designteam. <br /><br />Bordlampen Grant kommer i to forskjellige design, velg mellom fargene sort og messing. Lampen er spesialdesignet for å passe det sofistikerte hjemmekontoret, men passer like bra som en nattbordlampe eller som en leselampe ved siden av sofaen i stuen. Det godt gjennomtenkte kuleleddet i lampen gjør at lampeskjermen kan justeres avhengig av hva den skal brukes til. Lampen er også dimbar og gir et lys som ikke blender.<br /><br />En LED-lyskilde er inkludert. <br />Lyskilde: 4kWh / 10.000h</p>3250

Grant Bordlampe EU, Sort

Grant Bordlampe EU fra Normann Copenhagen i en klassisk, innovativ og allsidig design. Lampen er spesialdesignet for å passe det sofistikerte hjemmekontoret, men passer like godt som en nattbordlampe eller som en leselampe ved siden av sofaen.
Les mer
3 250 kr
Velg farge
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
Forlenget returrett til 31/1
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Grant bordlampe EU fra Normann Copenhagen tilhører merkevarens serie Grant. Med en klassisk, innovativ og allsidig design som utgangspunkt, har pendellamper, vegglamper, bordlamper og gulvlamper blitt nøye utviklet av merkevarens dyktige designteam.

Bordlampen Grant kommer i to forskjellige design, velg mellom fargene sort og messing. Lampen er spesialdesignet for å passe det sofistikerte hjemmekontoret, men passer like bra som en nattbordlampe eller som en leselampe ved siden av sofaen i stuen. Det godt gjennomtenkte kuleleddet i lampen gjør at lampeskjermen kan justeres avhengig av hva den skal brukes til. Lampen er også dimbar og gir et lys som ikke blender.

En LED-lyskilde er inkludert.
Lyskilde: 4kWh / 10.000h

Egenskaper

 • Produktnummer
  228772
 • Lev. produktnummer
  502017
 • Varemerke
 • Serie
 • Farge
  Sort
 • Materiale
  Stål, Granitt
 • Rom
  Soverom, Stue
 • Sokkel
  GX53
 • Diameter
  175 mm
 • Høyde
  450 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot