Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Mer fra RoyalDesign.no
Kampanje
Nyheter
Varemerker
Gavekort
Rom
Outlet
Følg oss
product
131567Ildkurv Baron, Ubehandlet Stålplatehttps://royaldesign.no/ildkurv-baron-ubehandlet-stalplatehttps://az666937.vo.msecnd.net/67/058756c9-1578-4360-83e2-39aee4afc8d3OutOfStock5193NOK/utemobler-utemiljo/utemobler-utemiljo/hage/utemobler-utemiljo/hage/ildkurver-ildfatRöshultsBålkurv Baron, håndlaget i Sverige av Röshults. Baron har ti ganger så mye ved som den mindre varianten Eldkorg Original. Dette store og vakre produktet som forgyller mange slott og herregårder i Sverige, passer på større verandaer eller hager, mens Original passer bedre på mindre steder. <br/><br/>Bålkurven kan stå ute året rundt og spre lys og varme om vinteren og bli et vakkert blikkfang på sommerfesten. Merk at kurven er ubehandlet og vil takket være det å få den vakre rustne overflaten allerede etter noen dager utendørs.<br/><br/>Bålkurvenes historie er flere årtusener gammel. En av de mest kjente bålkurvene ble plassert i fyrtårnet på Pharos – ett av de syv underverker i antikken. Bålkurven var synlig fra langt unna og fungerte som veiledning for sjømenn og deres fartøy.5193

Sommerens DESIGNSALG - opptil 50% rabatt! >>

Ildkurv Baron, Ubehandlet Stålplate

Majestetisk bålkurv som får vakker patina med tiden.
Mer info
5 193 kr
Forventet leveringstid: 3-4 uker Forventet leveringstid: 3-4 uker
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Röshults Ildkurver & Ildfat HageUtemøbler & Utemiljø

Röshults

Ildkurv Baron, Ubehandlet Stålplate

5 193 kr

Produktinformasjon

Bålkurv Baron, håndlaget i Sverige av Röshults. Baron har ti ganger så mye ved som den mindre varianten Eldkorg Original. Dette store og vakre produktet som forgyller mange slott og herregårder i Sverige, passer på større verandaer eller hager, mens Original passer bedre på mindre steder. 

Bålkurven kan stå ute året rundt og spre lys og varme om vinteren og bli et vakkert blikkfang på sommerfesten. Merk at kurven er ubehandlet og vil takket være det å få den vakre rustne overflaten allerede etter noen dager utendørs.

Bålkurvenes historie er flere årtusener gammel. En av de mest kjente bålkurvene ble plassert i fyrtårnet på Pharos – ett av de syv underverker i antikken. Bålkurven var synlig fra langt unna og fungerte som veiledning for sjømenn og deres fartøy.

Egenskaper

 • Produktnummer
  131567
 • Lev. produktnummer
  100004
 • Varemerke
  Röshults
 • Farge
  Stål
 • Leveres montert
  Nei
 • Materiale
  Stål
 • Materiale beskrivelse
  Untreated steel
 • Tåler oppvaskmaskin
  Nei
 • Vanntett
  Nei
 • Diameter
  500 mm
 • Høyde
  1050 mm
Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

 • Hverdager  09-17

Varemerker

Vise alle (399)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt