product
variable_217887København Potte 21 cm, Hvithttps://royaldesign.no/kobenhavn-potte-hvit?selectedPartNo=229533https://az666937.vo.msecnd.net/67/135dc1fa-cc06-487b-956c-2a8259b6bc29OutOfStock759NOK/innredning/innredning/dekorasjon/innredning/dekorasjon/krukkerBergs Potter<p>Den hvite glaserte København blomsterpotten er det nyeste tillegget til den populære serien Glaze by Bergs fra Bergs Potter. Glaze by Bergs er en eksklusiv potteserie som inkluderer glaserte potter i en klassisk og tradisjonell stil. Leirepottene er laget for hånd i solfylte Toscana, Italia, hvor hver potte varsomt dekoreres med en vakker glasur. Resultatet blir en leirepotte med intense og mettede farger av høyeste kvalitet som vil vare lenge og aldri går av moten. Håndverket og historien bak pottene gjør dem til et kunstverk man kan plassere i vinduskarmen, på kjøkkenbordet eller på bordet - eller hvorfor ikke på nattbordet ved siden av sengen? <br /><br />I tillegg til den hvite glasuren kommer pottene også med smaragdgrønn, blå og gul glasur. Hver farge er utrolig vakker i seg selv, samtidig som alle glasurene er veldig fine å kombinere sammen med hverandre. <br /><br />Velg mellom flere forskjellige størrelser.</p>759

København Potte 21 cm, Hvit

Den hvite glaserte København blomsterpotten er det nyeste tillegget til den populære serien Glaze by Bergs fra Bergs Potter.
Les mer
759 kr
Velg høyde
Sendes fra oss i løpet av 4-6 uker Sendes fra oss i løpet av 4-6 uker
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
Forlenget returrett til 31/1
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Den hvite glaserte København blomsterpotten er det nyeste tillegget til den populære serien Glaze by Bergs fra Bergs Potter. Glaze by Bergs er en eksklusiv potteserie som inkluderer glaserte potter i en klassisk og tradisjonell stil. Leirepottene er laget for hånd i solfylte Toscana, Italia, hvor hver potte varsomt dekoreres med en vakker glasur. Resultatet blir en leirepotte med intense og mettede farger av høyeste kvalitet som vil vare lenge og aldri går av moten. Håndverket og historien bak pottene gjør dem til et kunstverk man kan plassere i vinduskarmen, på kjøkkenbordet eller på bordet - eller hvorfor ikke på nattbordet ved siden av sengen?

I tillegg til den hvite glasuren kommer pottene også med smaragdgrønn, blå og gul glasur. Hver farge er utrolig vakker i seg selv, samtidig som alle glasurene er veldig fine å kombinere sammen med hverandre.

Velg mellom flere forskjellige størrelser.

Egenskaper

 • Produktnummer
  229533
 • Lev. produktnummer
  KCW21S
 • Varemerke
 • Farge
  Hvit
 • Finish
  Glasert
 • Materiale
  Leire
 • Diameter
  180 mm
 • Høyde
  210 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot