Kundeservice

Velkommen til vår kundeservice! Her kan du selv finne svar på spørsmål om alt som har med RoyalDesign å gjøre. Du navigerer i kundeservice med hjelp av menyen til høyre. Uansett hva du lurer på så anbefaler vi deg å se igjennom de vanlige spørsmålene, der man som regel finner svaret man er ute efter.

Vil du heller ringe oss?

Åpningstider:

Hverdager 9-18

Helger 10-15

Åpningstider i påsken:

Skjærtorsdag 9-18

Langfredag 10-15

Påskeaften 10-15

1 Påskedag 10-15

2 Påskedag 10-15

31 00 16 91

Bestilling

Hva er den minste/største summen jeg kan bestille for?
Vise spørsmålet

Vi har ingen maks eller minimum grense for hvor mye du kan bestille. Om din ordre kan leveres til postkontor eller post i butikk er frakten gratis dersom bestillingsverdien overstiger 499 kr - for bestillinger under dette beløpet koster frakten 99 kr. Hjemmelevering koster 299 kr. På bestillinger av varer som er for store til å leveres til Postkontor eller Post i Butikk tilkommer en fraktkostnad på 299 kr og bestillingen blir levert hjem til deg. Alle forsendelser sendes fullt forsikret. Om du vil sende ordren utenriks tilkommer det en fraktkostnad på 299 kr. Ønsker du din bestilling hjemlevert, tilbyr vi dette mot en fraktkostnad på +299 kr. Om du vil bestille et stort antall (over 20 stk) av samme artikkel,ta gjerne kontakt med ossfor et tilbud før du legger inn din bestilling.

Kan jeg avbestille en ordre?
Vise spørsmålet

Om du angrer din bestilling og vi ikke har begynt å pakke ordren går det bra å avbestille. Om vi allerede har sendt ordren kan du sende leveransen tilbake til oss, men du må selv betale frakten.

Vise spørsmålet

Fikk du svar på spørsmålet ditt?

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot