product
variable_147361La Luna Lysestake Forniklet messing, 30 cmhttps://royaldesign.no/la-luna-candlestick-nickel-plated-brass?selectedPartNo=217896https://az666937.vo.msecnd.net/67/c0165e8f-4db9-4274-9ebc-7c78aea7d693InStock1468NOK/innredning/innredning/lysestaker-lyslykter/innredning/lysestaker-lyslykter/lysestakerHilke Collection<p> En elegant nikkelbelagt messinglysestake pyntet med en dekorativ og vakker glasskule. Laget for hånd. Hilke er eksklusiv svensk design med røtter fra Italia - La Luna er italiensk for måne. <br /> <br /> Lysestaken leveres i en fin eske, perfekt å gi bort som en gave. Bunnen av foten er kledd i stoff for å beskytte bordflaten. </ p><p> Hvis du tar vare på dine Hilke-produkter vil de vare lenge. </ p><p> <strong> Viktige vedlikeholdstips: </ strong> </ p><p> Alle våre produkter er håndlaget, noe som betyr at uregelmessigheter kan oppstå. For å ta vare på produktets overflate kan du bruke messingpuss - merk at denne vesken er skadelig for marmor. Alle våre produkter er laget av 100% messing, nikkelbelagt messing eller marmor. </ P><p> Vær oppmerksom på høyden på lysestakene og at de må stå på et stabilt underlag. Ikke gå fra rommet uten tilsyn når lysene brenner. Sørg for at lysene er utilgjengelige for barn og dyr. </ P>1468

La Luna Lysestake Forniklet messing, 30 cm

En elegant nikkelbelagt messinglysestake pyntet med en dekorativ og vakker glasskule. Laget for hånd. Hilke er eksklusiv svensk design med røtter fra Italia - La Luna er italiensk for måne.
Les mer
1 468 kr
Velg høyde
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

En elegant nikkelbelagt messinglysestake pyntet med en dekorativ og vakker glasskule. Laget for hånd. Hilke er eksklusiv svensk design med røtter fra Italia - La Luna er italiensk for måne.

Lysestaken leveres i en fin eske, perfekt å gi bort som en gave. Bunnen av foten er kledd i stoff for å beskytte bordflaten.

Hvis du tar vare på dine Hilke-produkter vil de vare lenge.

Viktige vedlikeholdstips:

Alle våre produkter er håndlaget, noe som betyr at uregelmessigheter kan oppstå. For å ta vare på produktets overflate kan du bruke messingpuss - merk at denne vesken er skadelig for marmor. Alle våre produkter er laget av 100% messing, nikkelbelagt messing eller marmor.

Vær oppmerksom på høyden på lysestakene og at de må stå på et stabilt underlag. Ikke gå fra rommet uten tilsyn når lysene brenner. Sørg for at lysene er utilgjengelige for barn og dyr.

Egenskaper

 • Produktnummer
  217896
 • Lev. produktnummer
  24263634
 • Varemerke
 • Farge
  Nickel
 • Materiale
  Glass, Nikkelbelagt messing
 • Rom
  Spiserom, Stue
 • Bredde
  120 mm
 • Høyde
  300 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot