Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Mer fra RoyalDesign.no
Kampanje
Alle tilbud
Nyheter
Varemerker
Jul
Følg oss
product
variable_117575Le Grand Air 3-seter Sofa Bomull, Hvithttps://royaldesign.no/le-grand-air-3-seter-sofa-bomull?selectedPartNo=118783https://az666937.vo.msecnd.net/67/a7399dd3-0835-4989-bbe9-a9be50eae90cOutOfStock15995NOK/mobler/mobler/sofaer/mobler/sofaer/3-seters-sofaerDecotique<p>Le Grand Air, en trendy og koselig treseters sofa fra Decotique. Sofaen har høy kvalitet og en optimal sittekomfort med sine myke, løse ryggputer og to sitteputer. Rammen er laget av kryssfinerplater med bjelker i massivt tre, sammen gir de ekstra stabilitet og holdbarhet. Setet har en kjerne av støpt kaldskum omgitt av sjøfuglfjær. For å holde formen er ryggen sydd i kanaler og fylt med en komfortabel blanding av polyesterfiber og sjøfuglfjær.</p> <p>Le Grand Air er en storselger som kommer i nye trekk hver sesong. Denne sofaen er kledd i et loosefit-trekk som er signifikant hos Le Grand Air sofaen. Trekket er laget av 100% bomull med en martindale verdi på 45.000. Trekket kan vaskes i maskin på 30 grader. Alle varianter av Le Grand Air, inkludert Loveseat, har avtagbare trekk som også selges separat. Hvis du ønsker stoffprøver før du bestiller en Le Grand Air, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.</p> Merk at leverandøren har oppdatert trekkene i materialer og farger etter årskiftet 2019, for å forbedre produktene ytterligere. Hvis du har kjøpt en Le Grand Air før denne datoen og har tenkt å supplere med et annet møbel eller trekk, kan det være forskjeller i fargen og materialer.15995

Høstyr! Opptil 50% rabatt på design! >>

icon/ar txt Created with Sketch.

Le Grand Air 3-seter Sofa Bomull, Hvit

En storselgende sofa med avtagbart trekk og god sittekomfort.
Mer info
15 995 kr
Forventet leveringstid: 4-6 uker Forventet leveringstid: 4-6 uker
Velg farge
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Decotique 3-seters Sofaer SofaerMøbler

Decotique

Le Grand Air 3-seter Sofa Bomull, Hvit

15 995 kr

Produktinformasjon

Le Grand Air, en trendy og koselig treseters sofa fra Decotique. Sofaen har høy kvalitet og en optimal sittekomfort med sine myke, løse ryggputer og to sitteputer. Rammen er laget av kryssfinerplater med bjelker i massivt tre, sammen gir de ekstra stabilitet og holdbarhet. Setet har en kjerne av støpt kaldskum omgitt av sjøfuglfjær. For å holde formen er ryggen sydd i kanaler og fylt med en komfortabel blanding av polyesterfiber og sjøfuglfjær.

Le Grand Air er en storselger som kommer i nye trekk hver sesong. Denne sofaen er kledd i et loosefit-trekk som er signifikant hos Le Grand Air sofaen. Trekket er laget av 100% bomull med en martindale verdi på 45.000. Trekket kan vaskes i maskin på 30 grader. Alle varianter av Le Grand Air, inkludert Loveseat, har avtagbare trekk som også selges separat. Hvis du ønsker stoffprøver før du bestiller en Le Grand Air, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Merk at leverandøren har oppdatert trekkene i materialer og farger etter årskiftet 2019, for å forbedre produktene ytterligere. Hvis du har kjøpt en Le Grand Air før denne datoen og har tenkt å supplere med et annet møbel eller trekk, kan det være forskjeller i fargen og materialer.

Om varemerket

Hos Decotique finner du kvalitetsofaer av høy kvalitet produsert av nøye utvalgte materialer. Moderne sofaer som er innbydende og sjenerøse og gir ethvert hjem en hyggelig atmosfære. Alle designsofaene fra Decotique har en sittekomfort utenom det vanlige.

Egenskaper

 • Produktnummer
  118783
 • Lev. produktnummer
  128371+128372
 • Varemerke
  Decotique
 • Serie
 • Antall seter
  3-seter
 • Avtagbart trekk
  Ja
 • Farge
  Hvit
 • Materiale
  Bomull, Kryssfiner
 • Materiale beskrivelse
  100% bomull
 • Materiale trekk
  Bomull
 • Med lagring
  Nei
 • Modulær
  Nei
 • Bredde
  2260 mm
 • Dybde
  950 mm
 • Høyde
  640 mm
 • Sittedybde
  790 mm
 • Sittehøyde
  400 mm
Document
Nedlastbar fil
Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

 • Hverdager  08-16

Varemerker

Vise alle (401)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt