Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Mer fra RoyalDesign.no
Kampanje
Alle tilbud
Nyheter
Varemerker
Gavekort
Rom
Følg oss
product
variable_122881Lines Tapet, Mørk blåhttps://royaldesign.no/lines-tapet-off-white?selectedPartNo=147935https://az666937.vo.msecnd.net/67/6496add8-24e6-4950-bfd4-663b9577fcfdOutOfStock719NOK/innredning/innredning/dekorasjon/innredning/dekorasjon/tapeter-veggdekorasjonerFerm Living<p>Lines tapet fra danske Ferm Living. Tapeten er inspirert av Art deco-stilen og grafisk linje mønster i gull som setter en eksklusiv touch til din personlige stil. Lines-tapeten er en del av Ferm Livings "Very Special Collection" som består av overflatetrykte tapeter produsert med tradisjonelle trykketeknikker som går tilbake til begynnelsen av 1700-tallet. <br/><br/>Tapeten er laget av non-woven WallSmart kvalitet som gjør den lettere og raskere å henge opp på veggen. Påfør tapetklistret direkte på veggen og sett enkelt tapeten opp ved å trykke sammen kantene. For beste resultat anbefales å kjøpe tilstrekkelig med tapet i samme bestilling fordi fargen kan variere ved hver utskrift. Kan tørkes av med fuktig klut.</p>719

En lys deal! 10-20% rabatt på belysning! >>

Lines Tapet, Mørk blå

Lines tapet fra danske Ferm Living. Tilgjengelig i forskjellige farger.
Mer info
719 kr
Vi er for øyeblikket tomme for dette produktet Vi er for øyeblikket tomme for dette produktet
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Ferm Living Tapeter & Veggdekorasjoner DekorasjonInnredning

Ferm Living

Lines Tapet, Mørk blå

719 kr

Produktinformasjon

Lines tapet fra danske Ferm Living. Tapeten er inspirert av Art deco-stilen og grafisk linje mønster i gull som setter en eksklusiv touch til din personlige stil. Lines-tapeten er en del av Ferm Livings "Very Special Collection" som består av overflatetrykte tapeter produsert med tradisjonelle trykketeknikker som går tilbake til begynnelsen av 1700-tallet.

Tapeten er laget av non-woven WallSmart kvalitet som gjør den lettere og raskere å henge opp på veggen. Påfør tapetklistret direkte på veggen og sett enkelt tapeten opp ved å trykke sammen kantene. For beste resultat anbefales å kjøpe tilstrekkelig med tapet i samme bestilling fordi fargen kan variere ved hver utskrift. Kan tørkes av med fuktig klut.

Om varemerket

Egenskaper

 • Produktnummer
  147935
 • Lev. produktnummer
  171
 • Varemerke
  Ferm Living
 • Farge
  Mørk Blå
 • Bredde
  530 mm
 • Lengde
  10000 mm
Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

 • Hverdager  09-17

Varemerker

Vise alle (398)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt