product
variable_122881Lines Tapet, Off-Whitehttps://royaldesign.no/lines-tapet-off-white?selectedPartNo=147932https://az666937.vo.msecnd.net/67/e6ea3733-9c8c-4a22-95c5-4ec1f1a2f2a6OutOfStock689NOK/innredning/innredning/dekorasjon/innredning/dekorasjon/tapeter-veggdekorasjonerFerm Living<p>Lines tapet fra danske Ferm Living. Tapeten er inspirert av Art deco-stilen og grafisk linje mønster i gull som setter en eksklusiv touch til din personlige stil. Lines-tapeten er en del av Ferm Livings "Very Special Collection" som består av overflatetrykte tapeter produsert med tradisjonelle trykketeknikker som går tilbake til begynnelsen av 1700-tallet. <br/><br/>Tapeten er laget av non-woven WallSmart kvalitet som gjør den lettere og raskere å henge opp på veggen. Påfør tapetklistret direkte på veggen og sett enkelt tapeten opp ved å trykke sammen kantene. For beste resultat anbefales å kjøpe tilstrekkelig med tapet i samme bestilling fordi fargen kan variere ved hver utskrift. Kan tørkes av med fuktig klut.</p>689

Lines Tapet, Off-White

Lines tapet fra danske Ferm Living. Tilgjengelig i forskjellige farger.
Les mer
689 kr
Velg farge
Vi er for øyeblikket tomme for dette produktet Vi er for øyeblikket tomme for dette produktet
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
Forlenget returrett til 31/1
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Lines tapet fra danske Ferm Living. Tapeten er inspirert av Art deco-stilen og grafisk linje mønster i gull som setter en eksklusiv touch til din personlige stil. Lines-tapeten er en del av Ferm Livings "Very Special Collection" som består av overflatetrykte tapeter produsert med tradisjonelle trykketeknikker som går tilbake til begynnelsen av 1700-tallet.

Tapeten er laget av non-woven WallSmart kvalitet som gjør den lettere og raskere å henge opp på veggen. Påfør tapetklistret direkte på veggen og sett enkelt tapeten opp ved å trykke sammen kantene. For beste resultat anbefales å kjøpe tilstrekkelig med tapet i samme bestilling fordi fargen kan variere ved hver utskrift. Kan tørkes av med fuktig klut.

Egenskaper

 • Produktnummer
  147932
 • Lev. produktnummer
  168
 • Varemerke
 • Farge
  Off-White
 • Bredde
  530 mm
 • Lengde
  10000 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot