product
variable_146886Luce Del Sole Lysestake, Messing, 40 cmhttps://royaldesign.no/luce-del-sole-candlestick-brass?selectedPartNo=217888https://az666937.vo.msecnd.net/67/2f00b8ce-c736-4ddc-ac2a-a2dc0c5a5bc8InStock1009NOK/innredning/innredning/lysestaker-lyslykter/innredning/lysestaker-lyslykter/lysestakerHilke Collectionp> En vakker nikkelbelagt messinglysestake, laget for hånd i klassisk stil. Hilke er eksklusiv svensk design med røtter fra Italia - Luce Del Sole er italiensk for solskinn. <br /> <br /> Lysestaken leveres i en fin eske, perfekt å gi bort som en gave. Bunnen av foten er kledd i stoff for å beskytte bordflaten. </ p><p> Hvis du tar vare på dine Hilke-produkter vil de vare lenge. </ p><p> <strong> Viktige vedlikeholdstips: </ strong> </ p><p> Alle våre produkter er håndlaget, noe som betyr at uregelmessigheter kan oppstå. For å ta vare på produktets overflate kan du bruke messingpuss - merk at denne vesken er skadelig for marmor. Alle våre produkter er laget av 100% messing, nikkelbelagt messing eller marmor. </ P><p> Vær oppmerksom på høyden på lysestakene og at de må stå på et stabilt underlag. Ikke gå fra rommet uten tilsyn når lysene brenner. Sørg for at lysene er utilgjengelige for barn og dyr. </ P>1009

Designsalg - Opptil 70% rabatt!

Luce Del Sole Lysestake, Messing, 40 cm

En vakker nikkelbelagt messinglysestake, laget for hånd i klassisk stil. Hilke er eksklusiv svensk design med røtter fra Italia - Luce Del Sole er italiensk for solskinn.

Lysestaken leveres i en fin eske, perfekt å gi bort som en gave.
Les mer
1 009 kr
Velg høyde
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

p> En vakker nikkelbelagt messinglysestake, laget for hånd i klassisk stil. Hilke er eksklusiv svensk design med røtter fra Italia - Luce Del Sole er italiensk for solskinn.

Lysestaken leveres i en fin eske, perfekt å gi bort som en gave. Bunnen av foten er kledd i stoff for å beskytte bordflaten.

Hvis du tar vare på dine Hilke-produkter vil de vare lenge.

Viktige vedlikeholdstips:

Alle våre produkter er håndlaget, noe som betyr at uregelmessigheter kan oppstå. For å ta vare på produktets overflate kan du bruke messingpuss - merk at denne vesken er skadelig for marmor. Alle våre produkter er laget av 100% messing, nikkelbelagt messing eller marmor.

Vær oppmerksom på høyden på lysestakene og at de må stå på et stabilt underlag. Ikke gå fra rommet uten tilsyn når lysene brenner. Sørg for at lysene er utilgjengelige for barn og dyr.

Egenskaper

 • Produktnummer
  217888
 • Lev. produktnummer
  33467743
 • Varemerke
 • Farge
  Messing
 • Materiale
  Messing
 • Høyde
  400 mm

Ikke gå glipp av våre bestselgere fra sommersalget!

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot