Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Mer fra RoyalDesign.no
Kampanje
Nyheter
Varemerker
Rom
Outlet
Følg oss
Facebook
product
variable_222864Madame Fleur Printemps Pute, 60x45 cmhttps://royaldesign.no/madam-monsieur-fleur-pute-60x45-cm?selectedPartNo=230703https://az666937.vo.msecnd.net/67/2084c836-54d7-4ef0-9792-0ca20bd85cfaOutOfStock1071NOK/tekstil-tepper/tekstil-tepper/pledd-pynteputer/tekstil-tepper/pledd-pynteputer/pynteputer-trekkChristian LacroixLa en luksuriøs pute fra Christian Lacroix forvandle hjemmet ditt til et unikt sted med karakter og personlighet. Denne puten har fått sin inspirasjon fra gamle spillekort og etterlater ingenting uberørt med sitt uimotståelige mønsteret. På baksiden er puten dekorert med et ensfarget kortmotiv. Ved å kombinere designen til Madame Fleur med designet til Monsieur Fleur skapes det en spenning i rommet som tar interiøret til nye nivåer. <br /><br />At putetrekket er vendbart betyr at man kan bruke de ulike sidene avhengig av hvilket mønster som passer best i den spesifikke konteksten. Det lar deg også fornye hjemmet når som helst uten å bytte ut puten. Mønstrene er trykt digitalt på stoff i 100% luksuriøs bomull. <br /><br />Innerpute er inkludert.1071

Madame Fleur Printemps Pute, 60x45 cm

La en luksuriøs pute fra Christian Lacroix forvandle hjemmet ditt til et unikt sted med karakter og personlighet.
Mer info
1 071 kr
Forventet leveringstid: 6-8 uker Forventet leveringstid: 6-8 uker
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
Rask leveranse
Christian Lacroix Pynteputer & Trekk Pledd & PynteputerTekstil & Tepper

Christian Lacroix

Madame Fleur Printemps Pute, 60x45 cm

1 071 kr

Produktinformasjon

La en luksuriøs pute fra Christian Lacroix forvandle hjemmet ditt til et unikt sted med karakter og personlighet. Denne puten har fått sin inspirasjon fra gamle spillekort og etterlater ingenting uberørt med sitt uimotståelige mønsteret. På baksiden er puten dekorert med et ensfarget kortmotiv. Ved å kombinere designen til Madame Fleur med designet til Monsieur Fleur skapes det en spenning i rommet som tar interiøret til nye nivåer.

At putetrekket er vendbart betyr at man kan bruke de ulike sidene avhengig av hvilket mønster som passer best i den spesifikke konteksten. Det lar deg også fornye hjemmet når som helst uten å bytte ut puten. Mønstrene er trykt digitalt på stoff i 100% luksuriøs bomull.

Innerpute er inkludert.

Egenskaper

 • Produktnummer
  230703
 • Lev. produktnummer
  CCCL0576
 • Varemerke
  Christian Lacroix
 • Farge
  Multi
 • Form
  Rektangulær
 • Materialtext
  100% bomull
 • Rom
  Soverom, Stue
 • Bredde
  600 mm
 • Høyde
  450 mm
Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

 • Hverdager 09-17

Varemerker

Vise alle (398)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt