product
212503Mag-van-alles Krok 3-Pk, Anthracitehttps://royaldesign.no/mag-van-alles-krok-3-pk-anthracitehttps://az666937.vo.msecnd.net/67/4cc89db5-0785-4afa-9490-cbbae038ee39InStock259NOK/mobler/mobler/oppbevaring-hyller/mobler/oppbevaring-hyller/knagger-krokerFatboyAlle gode ting er tre (ja det er det folk sier) så vi bestemte oss for å følge etter! Mag-van-alles - en serie med tre veggmonterte kroker som er praktiske på mange forskjellige måter. Enten du trenger et sted å henge nøkkelringen eller kjøkkenredskaper, dette praktiske settet gir deg plass i hjemmet ditt og hjelper deg med å finne de daglige tingene vi alltid leter etter! Tilgjengelig i fire fremtredende farger - antrasitt, lysegrå, hvit og taupe. Hver del er enkel å montere og leveres komplett med skrue og plugg. Ettersom de er laget av supersterk ABS-plast kan du også bruke Mag-van-alles utendørs.259

Mag-van-alles Krok 3-Pk, Anthracite

Mag-van-alles er en serie med tre veggmonterte kroker som gir plass i hjemmet ditt og hjelper deg med å oppbevare de daglige tingene som alltid virker som de er overalt og ingen steder på en gang!
Les mer
259 kr
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
Forlenget returrett til 31/1
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Alle gode ting er tre (ja det er det folk sier) så vi bestemte oss for å følge etter! Mag-van-alles - en serie med tre veggmonterte kroker som er praktiske på mange forskjellige måter. Enten du trenger et sted å henge nøkkelringen eller kjøkkenredskaper, dette praktiske settet gir deg plass i hjemmet ditt og hjelper deg med å finne de daglige tingene vi alltid leter etter! Tilgjengelig i fire fremtredende farger - antrasitt, lysegrå, hvit og taupe. Hver del er enkel å montere og leveres komplett med skrue og plugg. Ettersom de er laget av supersterk ABS-plast kan du også bruke Mag-van-alles utendørs.

Egenskaper

  • Produktnummer
    212503
  • Lev. produktnummer
    100999
  • Varemerke
  • Farge
    Grå

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot