product
variable_214405Melamin Barnetallerken, Farm Animals Pinkhttps://royaldesign.no/melamin-barnetallerken-farm-animals?selectedPartNo=227854https://az666937.vo.msecnd.net/67/28957c00-fa43-4569-96ef-ab5c91af13c0InStock73NOK/servering-borddekking/servering-borddekking/barnas-kjokken-servering/servering-borddekking/barnas-kjokken-servering/barnetallerkenerRICEGjør det morsomt for de små å spise sammen med de voksne med søte barnetallerkener. Denne tallerkenen fra Rice har et supersøtt dyremotiv og praktiske kanter, som forhåpentligvis bidrar til å holde maten på plass. Det søte gårdsdyret på bunnen lokker frem et smil og gjør at barna lengter etter neste måltid. Tallerkenen er laget av melamin, et slitesterkt materiale som kan vaskes i oppvaskmaskin på opp til 70°C. <br /><br />Velg mellom to forskjellige farger og husdyr: <br /> <ul> <li>Melamin barnetallerken, rosa med ku</li> <li>Melamin barnetallerken, grønn med hund</li> </ul> Kombiner gjerne tallerkenen med andre produkter med dyr fra Rice. Tallerkenen er testet for å være trygg å bruke til mat.73

Melamin Barnetallerken, Farm Animals Pink

Gjør det morsomt for de små å spise sammen med de voksne med søte barnetallerkener. Denne tallerkenen fra Rice har et supersøtt dyremotiv og praktiske kanter, som forhåpentligvis bidrar til å holde maten på plass.
Les mer
73 kr
Velg variant
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering

Tilbehør

Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Gjør det morsomt for de små å spise sammen med de voksne med søte barnetallerkener. Denne tallerkenen fra Rice har et supersøtt dyremotiv og praktiske kanter, som forhåpentligvis bidrar til å holde maten på plass. Det søte gårdsdyret på bunnen lokker frem et smil og gjør at barna lengter etter neste måltid. Tallerkenen er laget av melamin, et slitesterkt materiale som kan vaskes i oppvaskmaskin på opp til 70°C.

Velg mellom to forskjellige farger og husdyr:
 • Melamin barnetallerken, rosa med ku
 • Melamin barnetallerken, grønn med hund
Kombiner gjerne tallerkenen med andre produkter med dyr fra Rice. Tallerkenen er testet for å være trygg å bruke til mat.

Egenskaper

 • Produktnummer
  227854
 • Lev. produktnummer
  KILPL-FARMI
 • Varemerke
 • Farge
  Rosa
 • Materialtext
  Rice melaminprodukter er godkjent av DVFA og testet for å være trygt å bruke til mat. Rice melamin er fri for BPA og ftalater. Melaminproduktene er tilpasset maks. 70°C.
 • Motiv
  Dyr & insekter
 • Tåler oppvaskmaskin
  Ja
 • Diameter
  200 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot