product
227865Melaminbrett med Gulltekst, Bubblegum Pinkhttps://royaldesign.no/melaminbrett-med-gulltekst-bubblegum-pinkhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/03a40607-916e-41e5-92f2-fd9fa591ad21OutOfStock238NOK/servering-borddekking/servering-borddekking/serveringstilbehor/servering-borddekking/serveringstilbehor/brettRICEEt melaminbrett i tyggegummirosa gjør det til en fryd å servere kaffe og kake, uansett om det er  i stuen, på balkongen eller i hagen. Dette brettet er praktisk utformet med håndtak på begge sider og kanter rundt for å unngå søl. Teksten "Everyday Magic" er skrevet i gullfarge og blir en påminnelse om å ta vare på de små øyeblikkene. <br /><br />Det nydelige serveringsbrettet er en perfekt gave å gi til noen som fyller år og elsker fargerike detaljer på kjøkkenet.238

Melaminbrett med Gulltekst, Bubblegum Pink

Et melaminbrett i tyggegummirosa gjør det til en fryd å servere kaffe og kake, uansett om det er i stuen, på balkongen eller i hagen. Dette brettet er praktisk utformet med håndtak på begge sider og kanter rundt for å unngå søl.
Les mer
238 kr
Sendes fra oss i løpet av 4-6 uker Sendes fra oss i løpet av 4-6 uker
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Et melaminbrett i tyggegummirosa gjør det til en fryd å servere kaffe og kake, uansett om det er  i stuen, på balkongen eller i hagen. Dette brettet er praktisk utformet med håndtak på begge sider og kanter rundt for å unngå søl. Teksten "Everyday Magic" er skrevet i gullfarge og blir en påminnelse om å ta vare på de små øyeblikkene.

Det nydelige serveringsbrettet er en perfekt gave å gi til noen som fyller år og elsker fargerike detaljer på kjøkkenet.

Egenskaper

 • Produktnummer
  227865
 • Lev. produktnummer
  METRA-BI
 • Varemerke
 • Farge
  Rosa
 • Form
  Rektangulær
 • Materialtext
  Rice melaminprodukter er godkjent av DVFA og testet for å være trygt å bruke til mat. Rice melamin er fri for BPA og ftalater.
 • Bredde
  310 mm
 • Lengde
  490 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot