product
227865Melaminbrett med Gulltekst, Bubblegum Pinkhttps://royaldesign.no/melaminbrett-med-gulltekst-bubblegum-pinkhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/03a40607-916e-41e5-92f2-fd9fa591ad21InStock238NOK/servering-borddekking/servering-borddekking/serveringstilbehor/servering-borddekking/serveringstilbehor/brettRICEEt melaminbrett i tyggegummirosa gjør det til en fryd å servere kaffe og kake, uansett om det er  i stuen, på balkongen eller i hagen. Dette brettet er praktisk utformet med håndtak på begge sider og kanter rundt for å unngå søl. Teksten "Everyday Magic" er skrevet i gullfarge og blir en påminnelse om å ta vare på de små øyeblikkene. <br /><br />Det nydelige serveringsbrettet er en perfekt gave å gi til noen som fyller år og elsker fargerike detaljer på kjøkkenet.238

Lagerrensing - Opptil 70% rabatt!

Melaminbrett med Gulltekst, Bubblegum Pink

Et melaminbrett i tyggegummirosa gjør det til en fryd å servere kaffe og kake, uansett om det er i stuen, på balkongen eller i hagen. Dette brettet er praktisk utformet med håndtak på begge sider og kanter rundt for å unngå søl.
Les mer
238 kr
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Et melaminbrett i tyggegummirosa gjør det til en fryd å servere kaffe og kake, uansett om det er  i stuen, på balkongen eller i hagen. Dette brettet er praktisk utformet med håndtak på begge sider og kanter rundt for å unngå søl. Teksten "Everyday Magic" er skrevet i gullfarge og blir en påminnelse om å ta vare på de små øyeblikkene.

Det nydelige serveringsbrettet er en perfekt gave å gi til noen som fyller år og elsker fargerike detaljer på kjøkkenet.

Egenskaper

 • Produktnummer
  227865
 • Lev. produktnummer
  METRA-BI
 • Varemerke
 • Farge
  Rosa
 • Form
  Rektangulær
 • Materialtext
  Rice melaminprodukter er godkjent av DVFA og testet for å være trygt å bruke til mat. Rice melamin er fri for BPA og ftalater.
 • Bredde
  310 mm
 • Lengde
  490 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot