Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Mer fra RoyalDesign.no
Kampanje
Nyheter
Varemerker
Gavekort
Rom
Outlet
Følg oss
product
210293Midvinter Duftsprederhttps://royaldesign.no/midvinter-duftsprederhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/a78bea28-2fc8-4bb8-8040-d1c4d6489501OutOfStock363NOK/innredning/innredning/duft-kroppspleie/innredning/duft-kroppspleie/duftpinnerTorplyktan<p>Midvinter duftpinner fra Torplyktan. Fantastiske duftpinner som har en dyp og klar duft av vinterens sn&oslash;dekte graner og ilden fra peisen p&aring; hytta. Duftpinnene har evnen til &aring; transportere deg og ditt hjem til et helt annet sted gjennom aromaen. Torplyktan tilbyr en rekke dufter som du kan velge mellom for &aring; finne den som passer deg best. Duftpinnene har en lang levetid og varer 4-6 m&aring;neder. Duftenes styrke kan justeres med antallet pinner i oljen. Duftpinnene har innslag av fersken, iris, ristet vanilje, sandeltre og sedertre. Hudkontakt med oljen b&oslash;r unng&aring;s, da det kan for&aring;rsake allergiske problemer for f&oslash;lsomme personer.</p> 363

Sommerens DESIGNSALG - opptil 50% rabatt! >>

Torplyktan

Midvinter Duftspreder

Mer info
363 kr
Forventet leveringstid: 3-4 uker Forventet leveringstid: 3-4 uker
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Duftpinner Duft & KroppspleieInnredning

Torplyktan

Midvinter Duftspreder

363 kr

Produktinformasjon

Midvinter duftpinner fra Torplyktan. Fantastiske duftpinner som har en dyp og klar duft av vinterens snødekte graner og ilden fra peisen på hytta. Duftpinnene har evnen til å transportere deg og ditt hjem til et helt annet sted gjennom aromaen. Torplyktan tilbyr en rekke dufter som du kan velge mellom for å finne den som passer deg best. Duftpinnene har en lang levetid og varer 4-6 måneder. Duftenes styrke kan justeres med antallet pinner i oljen. Duftpinnene har innslag av fersken, iris, ristet vanilje, sandeltre og sedertre. Hudkontakt med oljen bør unngås, da det kan forårsake allergiske problemer for følsomme personer.

Egenskaper

 • Produktnummer
  210293
 • Lev. produktnummer
  TL-2005-100-SV
 • Farge
  Mix
 • Materiale beskrivelse
  Gjenvunnet glass
 • Kapasitet
  10 cl
 • Diameter
  75 mm
 • Høyde
  255 mm
Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

 • Hverdager  09-17

Varemerker

Vise alle (400)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt