product
68354Mommy is the best - BEST MOM, Sølv Charmhttps://royaldesign.no/mommy-is-the-best-best-mom-solv-charmhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/4ef551ff-73da-44e4-bcd4-e55488cf6eb8OutOfStock274NOK/smykker-assesoarer/smykker-assesoarer/smykker/smykker-assesoarer/smykker/anhengThomas SaboBest Mom anheng fra Thomas Sabo. Anhenget har form av et hjerte og er laget av 925 Sterling sølv. Hjertet har "Best Mom" og en liten blomst inngravert. Et perfekt anheng for alle mødre. Passer for både armbånd og halskjeder fra Thomas Sabos charm-serie. <br/><br/><strong>egenskaper</strong><br/> <ul> <li>Anheng fra Thomas Sabo</li> <li>Laget av 925 Sterling sølv</li> <li>Anhenget har form av et hjerte</li> <li>"Best mom" og en liten blomst inngravert</li> <li>Bredde på 12 millimeter og høyde på 22 millimeter</li> <li>Festes i armbånd eller halskjede med carabinkrok</li> <li>Leveres i en elegant smykkepakke</li> </ul>274

Lagerrensing - Opptil 70% rabatt!

Mommy is the best - BEST MOM, Sølv Charm

Best Mom-anheng fra Thomas Sabo. Anhenget har form av et hjerte og er laget av 925 Sterling sølv. Hjertet har "Best Mom" og en liten blomst inngravert. Et perfekt anheng for alle mødre.
Les mer
274 kr
Sendes fra oss i løpet av 2-3 uker Sendes fra oss i løpet av 2-3 uker
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Best Mom anheng fra Thomas Sabo. Anhenget har form av et hjerte og er laget av 925 Sterling sølv. Hjertet har "Best Mom" og en liten blomst inngravert. Et perfekt anheng for alle mødre. Passer for både armbånd og halskjeder fra Thomas Sabos charm-serie.

egenskaper
  • Anheng fra Thomas Sabo
  • Laget av 925 Sterling sølv
  • Anhenget har form av et hjerte
  • "Best mom" og en liten blomst inngravert
  • Bredde på 12 millimeter og høyde på 22 millimeter
  • Festes i armbånd eller halskjede med carabinkrok
  • Leveres i en elegant smykkepakke

Egenskaper

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot