Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Mer fra RoyalDesign.no
Kampanje
Nyheter
Varemerker
Rom
Outlet
Følg oss
Facebook
product
variable_218104Patchy Espressokopp, Hvithttps://royaldesign.no/patchy-espressokopp?selectedPartNo=154249https://az666937.vo.msecnd.net/67/f2be1b66-93a1-4138-b619-d1bccde8feddOutOfStock122NOK/servering-borddekking/servering-borddekking/kopper-krus/servering-borddekking/kopper-krus/espressokopperKajsa CramerPatchy espressokopp fra Kajsa Cramer. Denne vakre espressokoppen er laget for å forgylle morgenens første kopp med espresso. Koppen er laget av eksklusiv porselensleire, med uregelmessigheter som skaper en spennende overflate. Når Patchy ikke brukes som en espressokopp kan den også brukes som en liten skål eller lyslykt, da leiren er noe gjennomsiktig. <br /><br />Espressokoppen Patchy tilhører en serie fra Kajsa Cramer som inneholder krus, tallerkener og skåler. Alle delene i serviset er laget av høykvalitets leire som er brent på omtrent 1300°. Den høye temperaturen skaper et sterkt og holdbart porselen som kan sammenlignes med benporselen. Porselenet er tett til tross for at glasuren gløder med sitt fravær, ettersom den høye temperaturen gjør leiren ekstremt kompakt. <br /><br />Espressokoppen kan med fordel kombineres med flere deler fra samme serie for å forsterke den organiske følelsen.122

Patchy Espressokopp, Hvit

Patchy espressokopp fra Kajsa Cramer. Denne vakre espressokoppen er laget for å forgylle morgenens første kopp med espresso.
Les mer
122 kr
Velg farge
Forventet leveringstid: 4-6 uker Forventet leveringstid: 4-6 uker
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
Forlenget returrett til 31/1
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Patchy espressokopp fra Kajsa Cramer. Denne vakre espressokoppen er laget for å forgylle morgenens første kopp med espresso. Koppen er laget av eksklusiv porselensleire, med uregelmessigheter som skaper en spennende overflate. Når Patchy ikke brukes som en espressokopp kan den også brukes som en liten skål eller lyslykt, da leiren er noe gjennomsiktig.

Espressokoppen Patchy tilhører en serie fra Kajsa Cramer som inneholder krus, tallerkener og skåler. Alle delene i serviset er laget av høykvalitets leire som er brent på omtrent 1300°. Den høye temperaturen skaper et sterkt og holdbart porselen som kan sammenlignes med benporselen. Porselenet er tett til tross for at glasuren gløder med sitt fravær, ettersom den høye temperaturen gjør leiren ekstremt kompakt.

Espressokoppen kan med fordel kombineres med flere deler fra samme serie for å forsterke den organiske følelsen.

Egenskaper

 • Produktnummer
  154249
 • Lev. produktnummer
  1001
 • Varemerke
  Kajsa Cramer
 • Serie
 • Farge
  Hvit
 • Materiale
  Porselen
 • Tåler oppvaskmaskin
  Ja
 • Diameter
  65 mm
 • Høyde
  70 mm
Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

 • Hverdager 09-18

Varemerker

Vise alle (396)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt