Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Mer fra RoyalDesign.no
Kampanje
Nyheter
Varemerker
Gavekort
Rom
Outlet
Følg oss
product
215985Pythagoras Lysestakehttps://royaldesign.no/pythagoras-lysestakehttps://az666937.vo.msecnd.net/67/13a24c41-0072-4cdc-a288-3279325e2200OutOfStock608NOK/innredning/innredning/lysestaker-lyslykter/innredning/lysestaker-lyslykter/lysestakerDesign House Stockholm<p class="textbox" dir="ltr">Pythagoras, en tidløs og samtidig moderne lysestake. Designerduoen Broberg &amp; Knight Ray eksperimenter med linjer, former og mønstre. Som navnet antyder ble de inspirert av den berømte greske matematikeren da de skapte lysestaken. <br /><br />Vekt: 500 g.</p>608

Sommerens DESIGNSALG - opptil 50% rabatt! >>

Pythagoras Lysestake

Pythagoras, en tidløs og samtidig moderne lysestake.
Mer info
608 kr
Vi er for øyeblikket tomme for dette produktet Vi er for øyeblikket tomme for dette produktet
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Design House Stockholm Lysestaker Lysestaker & LyslykterInnredning Kandelabrer

Design House Stockholm

Pythagoras Lysestake

608 kr

Produktinformasjon

Pythagoras, en tidløs og samtidig moderne lysestake. Designerduoen Broberg & Knight Ray eksperimenter med linjer, former og mønstre. Som navnet antyder ble de inspirert av den berømte greske matematikeren da de skapte lysestaken.

Vekt: 500 g.

Pythagoras Pythagoras fra Maze er et smart hyllesystem fullt av muligheter. Slipp løs leken og kreativiteten og skap din egen, unike hylle. Mer enn stilig design På overflaten kan Pythagoras se ut som en hverdagslig hylle; hyllesystemet består av metallbraketter og hyller av tre, med rette former og et strengt uttrykk. Men bak overflaten skjuler det seg en lekenhet og kreativitet der de forskjellige delene kan kombineres i det uendelige. Gustav Rosén, hjernen bak Pythagoras, elsker å kombinere form og funksjon, man kan ikke unngå å se at hyllesystemet er påvirket av hans tenkegang. En hylle - (nesten) uendelige muligheter Som navnet avslører er konsollsystemet inspirert av den berømte matematiske Pythagoras læresetning. Beslagene er formet som trekanter og er designet for å støtte hyllen på alle tre sidene. Beslagene kan settes opp på fire forskjellige måter og roteres etter behov, smak og behag. Hyllene er tilgjengelige i en rekke utførelser. Beslagene, som er laget av pulverlakkert metalltråd, er tilgjengelige i sort, hvitt, krom og messing. En hylle blir fin både for seg selv og i kombinasjon med flere hyller. Jo flere hyller - jo større er muligheten for å la kreativiteten flyte.

Egenskaper

 • Produktnummer
  215985
 • Lev. produktnummer
  2565-1000
 • Varemerke
  Design House Stockholm
 • Serie
 • Designer
  Broberg & Ridderstråle
 • Farge
  Sort
 • Materiale
  Stål, Sink
 • Materiale beskrivelse
  Powder coated zinc alloy and wire.
 • Rom
  Spiserom, Stue
 • Bredde
  210 mm
 • Høyde
  200 mm
 • Lengde
  240 mm
Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

 • Hverdager  09-17

Varemerker

Vise alle (399)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt