product
180111Rotisser Kaserolle, 3,5Lhttps://royaldesign.no/rotisser-kaserolle-35lhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/2243d91a-27bd-4846-8efb-6fc1d2d68cc4InStock1055NOK/kjokkenet/kjokkenet/gryter-panner/kjokkenet/gryter-panner/gryterFiskars<p>Rotisser kasserolle av Pentagon Design. Rotisser er for den sofistikerte kokken som verdsetter høy kvalitet og varig design. Kasserollen er laget av tynn aluminium med et non-stick Hardtec Superior-belegg som gjør at ingenting kleber og varmefordeling er rask og jevn. Passer alle varmekilder, inkludert induksjon, kan brukes i ovn på opptil 240°C. Kaserollen har et håndtak i rustfritt stål som holder seg kaldt. Et lokk i rustfritt stål følger med. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kan brukes sammen med kjøkkenbestikk av metall.</p>1055

Rotisser Kaserolle, 3,5L

1 055 kr
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Rotisser kasserolle av Pentagon Design. Rotisser er for den sofistikerte kokken som verdsetter høy kvalitet og varig design. Kasserollen er laget av tynn aluminium med et non-stick Hardtec Superior-belegg som gjør at ingenting kleber og varmefordeling er rask og jevn. Passer alle varmekilder, inkludert induksjon, kan brukes i ovn på opptil 240°C. Kaserollen har et håndtak i rustfritt stål som holder seg kaldt. Et lokk i rustfritt stål følger med. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kan brukes sammen med kjøkkenbestikk av metall.

Rotisser-kasserolle av Pentagon Design. Rotisser-kasserollen er for den sofistikerte kokken som verdsetter høyest kvalitet og varig design. Kasserollen er laget i tynn aluminium med et non-stick Hardtec Superior-belegg som gjør at ingenting kleber og varmefordeling er rask og jevn. Passer alle varmekilder, inkludert induksjon og kan brukes i ovn opptil 240 °C. Sikkert håndtak i rustfritt stål som holder seg kaldt. Lokk i rustfritt stål følger med. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Trygt for kjøkkenbestikk i metall.

Egenskaper

 • Produktnummer
  180111
 • Lev. produktnummer
  1023755
 • Varemerke
 • Serie
 • Farge
  Sort
 • Materialtext
  Aluminium, Stål, Hardtec Superior
 • Kapasitet
  350 cl
 • Diameter
  220 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot