product
229940Sittepuff Med Oppbevaring, Manchesterhttps://royaldesign.no/sittepuff-med-oppbevaring-manchesterhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/3d39cc75-ca8f-46c0-8794-7de046e7be51InStock298.75NOK/mobler/mobler/barnemobler/mobler/barnemobler/barnesofaer-sittemoblerKids Concept<p>Denne stilige og praktiske sittemøbelen i Manchester fra populære Kids Concept gir barna sitt eget sted i stuen. Lokket på puffen er avtakbart, som gjør at den er perfekt til oppbevaring av leker som må plukkes unna i full fart. Sittepuffen kan også brukes som en fotskammel til den matchende lenestolen. Sammen danner de et utrolig sett som de små vil elske. Det enkle designspråket gjør at puffen enkelt smelter inn i det voksne interiøret, samtidig som den også passer inn i ethvert barnerom. Puffen er sammenleggbar og kan oppbevares i sitt eget lokk når den ikke er i bruk.</p>298.75

Sittepuff Med Oppbevaring, Manchester

Denne stilige og praktiske sittemøbelen i Manchester fra populære Kids Concept gir barna sitt eget sted i stuen. Lokket på puffen er avtakbart, som gjør at den er perfekt til oppbevaring av leker som må plukkes unna i full fart.
Les mer
299 kr
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Denne stilige og praktiske sittemøbelen i Manchester fra populære Kids Concept gir barna sitt eget sted i stuen. Lokket på puffen er avtakbart, som gjør at den er perfekt til oppbevaring av leker som må plukkes unna i full fart. Sittepuffen kan også brukes som en fotskammel til den matchende lenestolen. Sammen danner de et utrolig sett som de små vil elske. Det enkle designspråket gjør at puffen enkelt smelter inn i det voksne interiøret, samtidig som den også passer inn i ethvert barnerom. Puffen er sammenleggbar og kan oppbevares i sitt eget lokk når den ikke er i bruk.

Egenskaper

 • Produktnummer
  229940
 • Lev. produktnummer
  1000381
 • Varemerke
 • Farge
  Brun
 • Materialtext
  88% polyester, 12% akryl (Manchester)
 • Rom
  Barnerom
 • Bredde
  300 mm
 • Høyde
  300 mm
 • Lengde
  300 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot