Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Mer fra RoyalDesign.no
Kampanje
Nyheter
Varemerker
Rom
Outlet
Følg oss
Facebook
product
229940Sittepuff Med Oppbevaring, Manchesterhttps://royaldesign.no/sittepuff-med-oppbevaring-manchesterhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/3d39cc75-ca8f-46c0-8794-7de046e7be51OutOfStock299NOK/mobler/mobler/barnemobler/mobler/barnemobler/barnesofaer-sittemoblerKids Concept<p>Denne stilige og praktiske sittemøbelen i Manchester fra populære Kids Concept gir barna sitt eget sted i stuen. Lokket på puffen er avtakbart, som gjør at den er perfekt til oppbevaring av leker som må plukkes unna i full fart. Sittepuffen kan også brukes som en fotskammel til den matchende lenestolen. Sammen danner de et utrolig sett som de små vil elske. Det enkle designspråket gjør at puffen enkelt smelter inn i det voksne interiøret, samtidig som den også passer inn i ethvert barnerom. Puffen er sammenleggbar og kan oppbevares i sitt eget lokk når den ikke er i bruk.</p>299

Sittepuff Med Oppbevaring, Manchester

Denne stilige og praktiske sittemøbelen i Manchester fra populære Kids Concept gir barna sitt eget sted i stuen. Lokket på puffen er avtakbart, som gjør at den er perfekt til oppbevaring av leker som må plukkes unna i full fart.
Mer info
299 kr
Forventet leveringstid: 4-6 uker Forventet leveringstid: 4-6 uker
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
Rask leveranse
Kids Concept Barnesofaer og Sittemøbler BarnemøblerMøbler

Kids Concept

Sittepuff Med Oppbevaring, Manchester

299 kr

Produktinformasjon

Denne stilige og praktiske sittemøbelen i Manchester fra populære Kids Concept gir barna sitt eget sted i stuen. Lokket på puffen er avtakbart, som gjør at den er perfekt til oppbevaring av leker som må plukkes unna i full fart. Sittepuffen kan også brukes som en fotskammel til den matchende lenestolen. Sammen danner de et utrolig sett som de små vil elske. Det enkle designspråket gjør at puffen enkelt smelter inn i det voksne interiøret, samtidig som den også passer inn i ethvert barnerom. Puffen er sammenleggbar og kan oppbevares i sitt eget lokk når den ikke er i bruk.

Egenskaper

 • Produktnummer
  229940
 • Lev. produktnummer
  1000381
 • Varemerke
  Kids Concept
 • Farge
  Brun
 • Materialtext
  88% polyester, 12% akryl (Manchester)
 • Rom
  Barnerom
 • Bredde
  300 mm
 • Høyde
  300 mm
 • Lengde
  300 mm
Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

 • Hverdager 09-17

Varemerker

Vise alle (397)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt