product
110817Slice of Life Coaster, 4 stkhttps://royaldesign.no/slice-of-life-coaster-4-stkhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/10a1a5af-a35b-4910-be18-9d5d880032bbInStock330NOK/servering-borddekking/servering-borddekking/serveringstilbehor/servering-borddekking/serveringstilbehor/bordbrikker-glassunderleggCarolina Gynning<p>Slice of Life bordbrikker i 4-pakning. Liv opp innredningen med disse fargerike bordbrikkene fra Carolina Gynning! Slice of Life-motivet som pryder disse bordbrikkene er både glatt og elegant. Dette er kontraster som gjør Carolinas motiv så vakre og lett å forholde seg til, uansett alder. Men bordbrikkene er ikke bare inspirerende å se på, men de fyller også en funksjon. <br/><br/>Da de er laget av laminert bjørkfiner, er bordbrikkene vanntette og beskytter dermed duken og bordoverflaten fra flekker og glassringer. De har en diameter på 10 cm, en subtil kant og en bunn som passer fotenpå vinglasset perfekt. Med andre ord, passer de perfekt for vinkvelden eller middagsselskap med dine kjære.</p>330

Slice of Life Coaster, 4 stk

Glass underlagsbrikke i 4-pakning med motivet Slice of Life av Carolina Gynning som går i mange herlige farger.

Les mer
330 kr
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Slice of Life bordbrikker i 4-pakning. Liv opp innredningen med disse fargerike bordbrikkene fra Carolina Gynning! Slice of Life-motivet som pryder disse bordbrikkene er både glatt og elegant. Dette er kontraster som gjør Carolinas motiv så vakre og lett å forholde seg til, uansett alder. Men bordbrikkene er ikke bare inspirerende å se på, men de fyller også en funksjon.

Da de er laget av laminert bjørkfiner, er bordbrikkene vanntette og beskytter dermed duken og bordoverflaten fra flekker og glassringer. De har en diameter på 10 cm, en subtil kant og en bunn som passer fotenpå vinglasset perfekt. Med andre ord, passer de perfekt for vinkvelden eller middagsselskap med dine kjære.

Egenskaper

 • Produktnummer
  110817
 • Lev. produktnummer
  I17
 • Varemerke
 • Serie
 • Antall i forpakning
  4
 • Farge
  Multi
 • Materiale
  Glass
 • Tåler oppvaskmaskin
  Nei
 • Diameter
  100 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot