product
variable_205122Stekepanne Karbonstål Høy, 24 cmhttps://royaldesign.no/stekepanne-karbonstal-hoy?selectedPartNo=226746https://az666937.vo.msecnd.net/67/468c6b24-844d-44bf-bb0f-f566e7fc9da8InStock366NOK/kjokkenet/kjokkenet/gryter-panner/kjokkenet/gryter-panner/stekepannerTranquilo KitchenEn nydelig stekepanne med høy kant fra Tranquilo Kitchen. Laget av karbonstål med naturlig non-stick som krever litt pleie, men gir dobbelt så mye tilbake. Smør pannen med et tynt lag olje og varm forsiktig på en gassbrenner eller i en 200 graders ovn. La pannen avkjøles og gjenta prosedyren. Bare rengjør med vann. Fyll pannen med vann om nødvendig, og kok opp for enkel rengjøring. Tørk av og olje inn etter rengjøring. Unngå vaskemiddel, sørg for å olje inn stekeplaten ordentlig hvis du bruker vaskemiddel.366

Stekepanne Karbonstål Høy, 24 cm

Stekepanne i karbonstål fra Tranquilo Kitchen med en høy kant og en naturlig non-stick overflate som blir bedre jo mer du bruker den.
Les mer
366 kr
Velg diameter
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

En nydelig stekepanne med høy kant fra Tranquilo Kitchen. Laget av karbonstål med naturlig non-stick som krever litt pleie, men gir dobbelt så mye tilbake. Smør pannen med et tynt lag olje og varm forsiktig på en gassbrenner eller i en 200 graders ovn. La pannen avkjøles og gjenta prosedyren. Bare rengjør med vann. Fyll pannen med vann om nødvendig, og kok opp for enkel rengjøring. Tørk av og olje inn etter rengjøring. Unngå vaskemiddel, sørg for å olje inn stekeplaten ordentlig hvis du bruker vaskemiddel.

Egenskaper

 • Produktnummer
  226746
 • Lev. produktnummer
  29224
 • Varemerke
 • Farge
  Mørk Grå
 • Materiale
  Karbonstål
 • Rom
  Kjøkken
 • Tåler oppvaskmaskin
  Nei
 • Diameter
  240 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot