Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Mer fra RoyalDesign.no
Kampanje
Nyheter
Varemerker
Gavekort
Rom
Outlet
Følg oss
product
205810Stilla Gulvteppe Ø130 cm, Bordeauxhttps://royaldesign.no/stilla-gulvteppe-o130-cm-bordeauxhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/01ba7780-635c-4391-95f2-6b40881e0849OutOfStock3924NOK/tekstil-tepper/tekstil-tepper/tepper/tekstil-tepper/tepper/ulltepperAYTM<p>Det håndlagde gulvteppet fra serien Stilla er laget av ull fra New Zealand, og passer inn i alle hjem. Teppet er tilgjengelig i forskjellige farger og i to forskjellige størrelser. Det anbefales å støvsuge teppet ofte når det er nytt ettersom det kan loe mye i begynnelsen. Fjern alle flekker umiddelbart med en tørr hvit bomullsklut, deretter kan du spraye lett med vann og tørke forsiktig med en ren klut. Hvis flekkene ikke forsvinner bør du ikke bruke kjemikalier men få hjelp av en møbelrenser. Fargen på gulvteppet kan blekes hvis det er i direkte sollys over lengre tid. Vi anbefaler at du har en undermatte under gulvteppet hvis du har det på et vinylgulv, oljet eller ubehandlet gulv ettersom flekker fra bunnen av teppet kan forekomme. Ettersom gulvteppet er håndlaget kan størrelsen variere med opp til 3%.</p>3924

Stilla Gulvteppe Ø130 cm, Bordeaux

Mer info
3 924 kr
Forventet leveringstid: 2-3 uker Forventet leveringstid: 2-3 uker
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
AYTM Ulltepper TepperTekstil & Tepper

AYTM

Stilla Gulvteppe Ø130 cm, Bordeaux

3 924 kr

Produktinformasjon

Det håndlagde gulvteppet fra serien Stilla er laget av ull fra New Zealand, og passer inn i alle hjem. Teppet er tilgjengelig i forskjellige farger og i to forskjellige størrelser. Det anbefales å støvsuge teppet ofte når det er nytt ettersom det kan loe mye i begynnelsen. Fjern alle flekker umiddelbart med en tørr hvit bomullsklut, deretter kan du spraye lett med vann og tørke forsiktig med en ren klut. Hvis flekkene ikke forsvinner bør du ikke bruke kjemikalier men få hjelp av en møbelrenser. Fargen på gulvteppet kan blekes hvis det er i direkte sollys over lengre tid. Vi anbefaler at du har en undermatte under gulvteppet hvis du har det på et vinylgulv, oljet eller ubehandlet gulv ettersom flekker fra bunnen av teppet kan forekomme. Ettersom gulvteppet er håndlaget kan størrelsen variere med opp til 3%.

Egenskaper

 • Produktnummer
  205810
 • Lev. produktnummer
  500770244031
 • Varemerke
  AYTM
 • Serie
 • Farge
  Lilla
 • Form
  Rund
 • Materialtext
  New Zealand Ull, Bomull
 • Rom
  Soverom, Gang, Stue
 • Bredde
  1300 mm
 • Lengde
  1600 mm
Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

 • Hverdager 09-17
 • Langfredag 10/4 - stengt | Påskedag 13/4 - stengt

Varemerker

Vise alle (403)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt