product
variable_117739Trekk til Loveseat, Cameohttps://royaldesign.no/trekk-til-loveseat-roebuck?selectedPartNo=188563https://az666937.vo.msecnd.net/67/a73fb6d3-91e4-429c-b55d-ed97428784b3InStock5995NOK/mobler/mobler/mobeltilbehor/mobler/mobeltilbehor/mobeltrekkDecotique<p>&Oslash;nsker du &aring; kunne variere fargen (stoffet) p&aring; din Le Grand Air Loveseat? I s&aring; fall gir vi deg mulighet til &aring; kj&oslash;pe ekstratrekk til Loveseat separat. Stoffet er produsert i 100 % vakkert, mykvasket lin, tykt og med enest&aring;ende struktur og drapering. Dette linstoffet er tungt og slitesterkt og har en naturlig sjarme og karakter. Samtlige fargeutf&oslash;relser av trekket til Le Grand Air-lenestolen kan kj&oslash;pes separat hvis du vil ha muligheten til &aring; variere lenestolens utseende med flere farger. N&aring;r du kj&oslash;per et separat trekk til Le Grand Air, f&aring;r du et komplett lenestoltrekk = overtrekk til stamme + stoff til &eacute;n setepute og fire ryggputer. Trekket er avtakbart og derfor lett &aring; holde rent. V&aelig;r oppmerksom p&aring; at det alltid inng&aring;r trekk n&aring;r du kj&oslash;per en Le Grand Air Loveseat, og at det er helt opp til deg selv om du &oslash;nsker &aring; kj&oslash;pe ekstra trekk for &aring; kunne variere fargen p&aring; lenestolen.</p> <p><em><strong>Stoff: </strong>Cassia &ndash; Designers Guild. Et elegant fl&oslash;yelsstoff fra britiske Designers Guild i et moderne og samtidig klassisk sammensatt fargeutvalg. Hos oss finner du flere ulike farger som alle har vakre vekslinger i fargetonen avhengig av belysningen i rommet og takket v&aelig;re den nydelige overflaten p&aring; fl&oslash;yelsstoffet. Stoffet har eleganse, men skaper samtidig en veldig hjemmekoselig og varm atmosf&aelig;re i ethvert milj&oslash;.<br /> Martindale: 100 000<br /> 82 % bomull 9 &amp; modalfiber 9 % polyester<br /> <br /> <strong>Vaskeanvisning:</strong> Rens<br /> <br /> Hvis du &oslash;nsker stoffpr&oslash;ver f&oslash;r du bestiller en Le Grand Air-sofa eller Loveseat fra oss, er du velkommen til &aring; kontakte v&aring;r kundeservice. Du finner all kontaktinformasjon i fanen &rdquo;Kundeservice&rdquo; &oslash;verst p&aring; siden.</em></p> 5995

Trekk til Loveseat, Cameo

Les mer
5 995 kr
Velg farge
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Ønsker du å kunne variere fargen (stoffet) på din Le Grand Air Loveseat? I så fall gir vi deg mulighet til å kjøpe ekstratrekk til Loveseat separat. Stoffet er produsert i 100 % vakkert, mykvasket lin, tykt og med enestående struktur og drapering. Dette linstoffet er tungt og slitesterkt og har en naturlig sjarme og karakter. Samtlige fargeutførelser av trekket til Le Grand Air-lenestolen kan kjøpes separat hvis du vil ha muligheten til å variere lenestolens utseende med flere farger. Når du kjøper et separat trekk til Le Grand Air, får du et komplett lenestoltrekk = overtrekk til stamme + stoff til én setepute og fire ryggputer. Trekket er avtakbart og derfor lett å holde rent. Vær oppmerksom på at det alltid inngår trekk når du kjøper en Le Grand Air Loveseat, og at det er helt opp til deg selv om du ønsker å kjøpe ekstra trekk for å kunne variere fargen på lenestolen.

Stoff: Cassia – Designers Guild. Et elegant fløyelsstoff fra britiske Designers Guild i et moderne og samtidig klassisk sammensatt fargeutvalg. Hos oss finner du flere ulike farger som alle har vakre vekslinger i fargetonen avhengig av belysningen i rommet og takket være den nydelige overflaten på fløyelsstoffet. Stoffet har eleganse, men skaper samtidig en veldig hjemmekoselig og varm atmosfære i ethvert miljø.
Martindale: 100 000
82 % bomull 9 & modalfiber 9 % polyester

Vaskeanvisning: Rens

Hvis du ønsker stoffprøver før du bestiller en Le Grand Air-sofa eller Loveseat fra oss, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Du finner all kontaktinformasjon i fanen ”Kundeservice” øverst på siden.

Egenskaper

 • Produktnummer
  188563
 • Lev. produktnummer
  1102155
 • Varemerke
 • Serie
 • Farge
  Cameo
 • Materiale
  Fløyel
 • Materiale trekk
  Fløyel
 • Rom
  Stue

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot