Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Følg oss

Read The Label

Read The Labels misjon er å tilby verdens beste sengetøy. Sengetøyet er laget av 100% organisk og Fairtrade-sertifisert bomull i eksklusiv kvalitet med en minimalistisk design.
På lager
0 produkter

Sengetøy med en ny definisjon av kvalitet

Read The Label ble grunnlagt av Anna Rydegran i 2018. Hennes ambisjon var å skape verdens beste sengetøy, men hun innså raskt at det var nødvendig med mer enn bomull av høy kvalitet og en utmerket veveteknologi. Det er like viktig at sengetøyet er laget med den største omsorg og respekt for både våre medmennesker og miljøet.

Read The Label tilbyr sengetøy av 100% organisk og Fairtrade-sertifisert bomull med en trådtetthet på 300. Stoffet er eksklusivt, her brukes bare den aller fineste utvinnede (single-ply) bomull i langfiber, som gir et mykt og kompatibelt stoff. Vi tør love at du aldri har sovet med et mykere og mer behagelig sengetøy. Bærekraft går også igjen i design og fargevalg, naturlige toner man ikke blir lei av.

Sengetøyet er helt fritt for farlige kjemikalier, gjennom organisk dyrking forbedres helsen til bomullsbøndene og deres familier. De trenger ikke å bli utsatt for giftige kjemikalier på bomullsfeltet eller gjennom mat og vann. Fairtrade Award går til sosiale, økonomiske og miljømessige tiltak som styrker utviklingen av lokalsamfunnet i India. For eksempel brukes premien til å investere i en ny skole, helsehjelp eller jordbruk. Det er et ekstra fokus på kvinner og barn.

Read The Labels filosofi er Mindful Luxury - en ny definisjon av kvalitet. Deres løfte er å tilby full åpenhet og vise frem hele produksjonskjeden - fra bomullsfrø til ferdig produkt. Gjennom økt bevissthet har vi muligheten til å endre en historisk skitten industri. Fordi alle fortjener en god natts søvn.

Trustpilot

Vi har score null av 5 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot

Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

  • Hverdager  08-17

Varemerker

Vise alle (436)

Følg oss

© 2022 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt