Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Mer fra RoyalDesign.no
Kampanje
Nyheter
Varemerker
Gavekort
Rom
Outlet
Følg oss
product
186143Venezia Såpepumpe Small, Grønnhttps://royaldesign.no/venezia-sapepumpe-small-gronnhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/f65dccbf-dd32-416a-ac49-3a3dceb153f1OutOfStock336NOK/innredning/innredning/baderomsinnredning/innredning/baderomsinnredning/sapepumperMette Ditmer<p>Et baderom er alltid så mye koseligere og varmere med litt farge her og der. Disse såpepumpene fra serien Venezia er laget av farget glass. Kompletter med håndklær, toalettbørster og tumblers fra Mette Ditmer. Venezia tåler ikke oppvaskmaskin, sørg for å rengjøre den ofte under rennende vann og fjern såperester regelmessig. Det anbefales å rense pumpehodet minst én gang i måneden, dette gjøres enkelt under varmt rennende vann mens man pumper et par ganger på pumpehodet. Beholderen er laget av glass, pumpehodet er av metall i med en messingfinish.</p>373CAMPAIGN

Sommerens DESIGNSALG - opptil 50% rabatt! >>

Kampanje
-10%

Venezia Såpepumpe Small, Grønn

Et baderom er alltid så mye koseligere og varmere med litt farge her og der. Disse såpepumpene fra serien Venezia er laget av farget glass. Kompletter med håndklær, toalettbørster og tumblers fra Mette Ditmer.
Mer info
373 kr336 kr
Vi er for øyeblikket tomme for dette produktet Vi er for øyeblikket tomme for dette produktet
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Mette Ditmer Såpepumper BaderomsinnredningInnredning

Mette Ditmer

Venezia Såpepumpe Small, Grønn

373 kr336 kr

Produktinformasjon

Et baderom er alltid så mye koseligere og varmere med litt farge her og der. Disse såpepumpene fra serien Venezia er laget av farget glass. Kompletter med håndklær, toalettbørster og tumblers fra Mette Ditmer. Venezia tåler ikke oppvaskmaskin, sørg for å rengjøre den ofte under rennende vann og fjern såperester regelmessig. Det anbefales å rense pumpehodet minst én gang i måneden, dette gjøres enkelt under varmt rennende vann mens man pumper et par ganger på pumpehodet. Beholderen er laget av glass, pumpehodet er av metall i med en messingfinish.

Et baderom er alltid så mye koseligere og varmere med litt farge her og der. Disse såpepumpene fra serien Venezia er laget av farget glass. Kompletter med håndklær, toalettbørster og tumblers til badet fra Mette Ditmer. Venezia tåler ikke oppvaskmaskin så sørg for å rengjøre den ofte under rennende vann og prøve å fjerne såperester regelmessig. Det anbefales å rense pumpehodet minst én gang i måneden, dette gjøres enkelt under varmt rennende vann mens man pumper et par ganger på pumpehodet. Beholderen er fremstilt av glass, pumpehodet er i metall i med en messingfinish.

Egenskaper

 • Produktnummer
  186143
 • Lev. produktnummer
  VENDIS69
 • Varemerke
  Mette Ditmer
 • Serie
 • Farge
  Grønn
 • Diameter
  80 mm
 • Høyde
  150 mm
Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

 • Hverdager  09-17

Varemerker

Vise alle (399)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt