product
11292Essence Dessertskål/Champagne Glass 31cl 2-pakkhttps://royaldesign.no/essence-dessertskal-champagne-glass-31cl-2-pakkhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/9b14acfa-bdbc-4cf9-a2b6-57bbdfced702InStock249NOK/servering-borddekking/servering-borddekking/glass/servering-borddekking/glass/champagneglassIittala<p>Essence cocktailglass og dessertskål designet av Alfredo Häberli fra Iittala. <br/><br/>Når det gjelder form, har cocktailglasset en like lang og smal stett som vinglassene i serien. Likevel har det den samme lette og godt balanserte foten og er laget av tynt, blyfritt glass og tåler oppvaskmaskin.<br/><br/>Det som utmerker dette cocktailglasset er klokken på 31 cl som er større, bredere og har en kortere kant enn f.eks sjampanjeglass i serien. Det bredere og mer åpne designet er godt egnet for desserter da det er enkelt å komme til og spise med en skje. Du kan også velge å drikke sjampanje fra skålen da det åpne og brede designet gjør at sjampanjen luftes, smakene blomstrer og kullsyren er ikke så konsentrert og påtagelig som med de mer tradisjonelle sjampanjeglassene i serien. <br/><br/>Essence cocktailglass er like egnet for cocktails og velkomstdrinker med rosévin eller sjampanje og jordbær, samt til desserten ved fine middager og fester. Hvis du ønsker et slankere sjampanjeglass med egenskaper som ligner en sjampanjefløyte finnes også Essence sjampanjeglass 21 cl i 2-pakn. og 4-pakn.</p>310
-20%

Essence Dessertskål/Champagne Glass 31cl 2-pakk

2-pakning med cocktailglass fra Iittalas populære serie Essence.
Les mer
249 kr310 kr
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Essence cocktailglass og dessertskål designet av Alfredo Häberli fra Iittala.

Når det gjelder form, har cocktailglasset en like lang og smal stett som vinglassene i serien. Likevel har det den samme lette og godt balanserte foten og er laget av tynt, blyfritt glass og tåler oppvaskmaskin.

Det som utmerker dette cocktailglasset er klokken på 31 cl som er større, bredere og har en kortere kant enn f.eks sjampanjeglass i serien. Det bredere og mer åpne designet er godt egnet for desserter da det er enkelt å komme til og spise med en skje. Du kan også velge å drikke sjampanje fra skålen da det åpne og brede designet gjør at sjampanjen luftes, smakene blomstrer og kullsyren er ikke så konsentrert og påtagelig som med de mer tradisjonelle sjampanjeglassene i serien.

Essence cocktailglass er like egnet for cocktails og velkomstdrinker med rosévin eller sjampanje og jordbær, samt til desserten ved fine middager og fester. Hvis du ønsker et slankere sjampanjeglass med egenskaper som ligner en sjampanjefløyte finnes også Essence sjampanjeglass 21 cl i 2-pakn. og 4-pakn.

Egenskaper

 • Produktnummer
  11292
 • Lev. produktnummer
  1009143
 • Varemerke
 • Serie
 • Antall i forpakning
  2
 • Farge
  Klar
 • Materiale
  Glass
 • Tåler oppvaskmaskin
  Ja
 • Kapasitet
  31 cl
 • Høyde
  230 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot