Salgsbetingelser

Allment

Om din ordre er på mer enn 499 kr og kan leveres til Postkontor eller Post i Butikk, er frakten gratis! På ordre under 499 kr tilkommer en fraktkostnad på 49 kr. På bestillinger av varer som er for store til å leveres til Postkontor eller Post i Butikk, tilkommer en fraktkostnad på 299 kr og bestillingen blir levert hjem til deg. Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Alle priser på nettstedet er inklusive moms.

Alle varer forblir Royal Design Groups eiendom inntil full betaling er mottat av selskapet.

Alle forsøk på bedrageri blir anmeldt til politiet. Royal Design Group forbeholder seg retten til å heve et kjøp om det finnes mistanke om bedrageri.

Royal Design Group AB reserverer seg for eventuelle trykkfeil på dette nettstedet. Vi kan heller ikke garantere 100% att alle bilder gir det nøyaktige utseende av produktene.

Betalingsmetoder

1. Kortbetaling med VISA eller MasterCard

2. Faktura, betal innen 14 dager - Klarna.

3. Delbetaling med Klarna.

1. Kortbetaling med VISA eller MasterCard

Du kan alltid føle deg trygg når du betaler med kort hos oss. Vi samarbeider med DIBS Payment Services som er Nordens ledende leverandør av betalingstjenester via Internet og sertifisert i henhold til kortindustriens nye innskjerpede sikkerhetskrav PCO-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Når du betaler med kort vil du bli sendt til en sikker side via SSL-sertifikat, der du trygt kan oppgi din kortinformasjon og gjennomføre betalingen. Når betalingen er godkjent vil du bli sendt tilbake til RoyalDesign.no der du får en bekreftelse på att kjøpet er gjennomført. Betalingen blir debitert ved bestilling. Ved eventuell refusjon vil pengene automatisk settes tilbake til samme konto.

Les mer under Teknikk og sekretess.

2. Faktura, betal innen 14 dager - Klarna.

Ved betaling med faktura skal du betale innen 14 dager regnet fra den dagen varene sendes fra oss. For å kunne benytte denne betalingsmetoden behøver vi ditt fødselsnummer (11 siffer) og en godkjent kredittvurdering fra vår samarbeidspartner samt at ordren kan sendes til din adresse i folkeregisteret. Denne kredittvurderingen resulterer ikke i en notering av forespørselen hos kredittilsynet. Når du handler for mer enn 6000 kr eller vil dele opp betalingen behøver vi også informasjon om din årsinntekt. Avgift for Faktura er 25 kr. Fullstendige vilkår kommer tydelig fram i kassen.

3. Delbetaling med Klarna.

Vi tilbyr i samarbeid med Klarna mulighet for å dele opp din betaling på 3, 6, 12 eller 24 måneder. En delbetaling på 3 eller 6 måneder betales med 0 % rente, mens du betaler en rente på 19,95 % om du deler opp betalingen på 12 eller 24 måneder. I tillegg kommer en etableringsavgift og en fakturaavgift pr måned.

I kassen velger du betalingsmetoden delbetaling og hvor mange måneder du vil dele opp betalingen på. Når du har bekreftet din ordre og delbetalingssøknad gjør Klarna en sedvanlig kredittprøving. Du får umiddelbart beskjed om din søknad er innvilget og vi kan behandle ditt kjøp omgående. Dersom søknaden ikke innvilges, kan du velge en annen betalingsmetode i kassen. Les gjerne Klarnas fullstendige kontobetingelser.

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Bring som leverer forsendelsen til det utleveringsstedet(Postkontor/Post i Butikk) som er valgt ved bestilling eller til nærmeste utleveringssted (Postkontor/Post i Butikk) til adressen som du angir i bestillingen.

Når bestillingen din har forlatt vårt lager, overføres leveringsansvaret til fraktselskapet, RoyalDesign.no kan ikke gi noen leveringsgaranti. Vi tilbyr dessverre ikke ekspresslevering og har ikke mulighet å fremskynde pakker.

Uavhentet pakke.

Vi debiterer 150 kroner for varer som ikke blir hentet ut. Om du angrer bestillingen når pakken allerede har blitt sendt fra oss må du hente ut pakken og sende den tilbake til oss, ellers registreres pakken som ikke mottatt og debiteres automatisk.

Transportskader.

Alle pakker som forlater oss er forsikret. Er pakken og/eller innholdet skadet når du mottar den, skal det rapporteres umiddelbart på stedet. Har du åpnet pakken og oppdager en skade skal du kontakte oss gjennom å klikke her. Når du sender varer tilbake til oss står du selv for transportrisken. Om varen skulle komme fram skadet, skal du sende den tilbake til oss så vi kan sende deg et nytt produkt. Vi står for fraktkostnaden når det gjelder skadede varer.

Angrerett

Du har full angrerett i 14 dager etter at du mottok forsendelsen, forutsatt at du ikke har brukt produktet og at det returneres uskadet og i originalforpakningen. Om du bruker din rett betaler du selv fraktkostnaden.

Sikkerhet

Sikre sider

Alle sider hvor du som kunde oppgir personlige opplysninger ved kjøp er såkalte sikre sider (kryptert overføring). RoyalDesign.no bruker sertifikat utstedt av Equifax Secure Certificate Authority. Sertifikatet garanterer at det er Royal Design Group AB's nettside du som besøker kommuniserer med og at overføringen er kryptert. De fleste nettlesere som Internet Explorer og Firefox bruker symboler for å vise om du befinner deg på en sikker eller usikker nettside. Disse symbolene vises enten i høyre eller venstre hjørne nederst i nettleservinduet.

Sikre betalinger

Vi samarbeider med DIBS Payment Services for innløsning av kortbetalinger. DIBS Payment Services er Nordens ledende uavhengige leverandør av betalingsløsninger for handel på Internett. Overføring av kortinformasjon er kryptert. OBS! RoyalDesign.no sparer ingen kortnummer, dette håndteres av DIBS.

Personopplysninger

Ifølge loven må vi be deg samtykke i at vi behandler opplysninger om deg, som navn, adresse og e-postadresse. All informasjon gitt til oss eller som vi får del av når du besøker vår nettside vil behandles av Royal Design Group AB i egenskap av personopplysningsansvarlig.

Informasjonen vil bli brukt for att vi, ved handel, skal kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg, informere deg om tilbud innenfor dine personlige interesseområder samt i sammenheng med markedsføring. Royal Design Group AB vil aldri la en tredjepart bruke dine personopplysninger til markedsføring med mindre du selv godkjenner dette.

Du har rett til, på oppfordring, å få tilgang til personlige opplysninger som er registrert om deg hos oss. Om disse er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante har du rett til å be om at opplysningene skal rettes eller slettes.

Force Majure

RoyalDesign.no er unntatt fra påtale for unnlatelse av å fullføre visse forpliktelser under denne avtalen hvis unnlatelsen skyldes befriende aktorer som beskrevet nedenfor og omstendighetene forhindrer, vanskeliggjør eller forsinker fullførelsen.

Som befriende faktor skal anses bl.a. myndighets handling eller unnlatelse, nye eller endrede lovverk, konflikt på arbeidsmarkedet, blokader, brann, oversvømmelse, sabotasje, ulykker av større omfattelse eller andre typer naturkatastrofer. Force majeure omfatter myndighetsbestemmelser som påvirker markedet og produkter negativt, som f.eks. indikasjon på restriksjoner, advarsler, salgsforbud osv, unormal nedgang på markedet samt om firmaet utsettes for kriminell aktivitet som påvirker virksomheten.

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot