Kundeservice
Designkupp
Varemerker
Nyheter
Servise & borddekking
Innredning
Belysning
Møbler
Kjøkkenet
Tekstil & Tepper
Utemøbler
Varemerker
Nyheter
Designkupp
Alltid god pris
Rom
Inspirasjon
Outlet
Følg oss
30 dagers returrett
Trygg hjemlevering
Fri frakt over 799 kr*

Om RoyalDesign

Design er til for alle!

Helt siden starten i 1999 har målet deres vært at du skal kunne kjøpe vakre kvalitetsdesign fra anerkjente merker, uansett hvor du befinner deg. Hjemmet er utgangspunktet gjennom hele livet og vi er overbevist om at reisene og eventyrene blir enklere med et sted å lengte hjem til. Vi mener alle fortjener en vakrere hverdag og vil gjøre det enkelt for deg å velge kvalitet over kvantitet til skikkelig gode priser. Vi vet at design som har stått på ønskelisten lenge blir enda lenger i hjemmene våre.

Design for alle rom i hjemmet

Vi tilbyr et bredt sortiment med over 40 000 produkter fra flere enn 300 varemerker online. Hos oss finner du designprodukter i kategoriene møbler, belysning, servering og borddekking, tekstil og tepper, kjøkken, innredningsdetaljer og utemøbler.

Blant våre mange elskede varemerker finner du blant annet Decotique, Orrefors, GUBI, &Tradition, Rörstrand, Marimekko, Georg Jensen og mange flere.

Best på design siden 1999

Alt startet i 1999 når Andreas Ekberg og Hans Bengtsson fra Kalmar fikk en idé – å selge kunstglass i høy kvalitet til skikkelig bra priser i USA.

Det ble en suksess fra starten og i 2002 ble også servise, inkludert fra Royal Copenhagen, tilgjengelig for salg. Med et utvidet utvalg av kvalitetsdesign fikk også Sverige glede av selskapet i 2008 og det første slagordet "Design til riktig pris." I dag er Royal Design Group AB ledende når det gjelder design og innredning i Norden og har en tilstedeværelse på 14 markeder over hele verden, inkludert Japan og Sør-Korea.

I 2019 kom det et nytt toppmoderne lager i Nybro i Småland. Robotlageret ble bygd for å kunne sikre raskere leveranser og mulighet for å lagerføre enda flere varer.

Det er mye som har hendt gjennom årene, men kjerneverdiene er de samme: lett tilgjengelig kvalitetsdesign med rask levering til så mange som mulig.

Life at home more beautiful
Klassisk design for alle rom i hjemmet til fantastiske priser, som kan elskes og brukes lenge.
Vårt mål

Å gjøre vakker kvalitetsdesign tilgjengelig for så mange som mulig, uansett hvem du er eller hvor du befinner deg.

Hos oss kan du kjenne deg trygg med å finne noe for alle smaker som gjør hverdagen litt vakrere.