Kundeservice
Varemerker
Kampanje
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Varemerker
Kampanje
Belysningsguide
Nyheter
Julebutikken
Inspirasjon
Følg oss
30 dagers åpent kjøp
Trygg hjemlevering
Fri frakt over 799 kr*

Julebutikken

Årets mest stemningsfulle høytid nærmer seg med stormskritt. Her finner du inspirasjon, tips og julegaver i ulike prisklasser. Velg blant designklassikere og vakre dekorasjoner fra kjente varemerker.

Julen har landet på RoyalDesign.no
Snart er julen endelig her! Her finner du hele vårt julesortiment - fra dekorasjoner og belysning til tekstiler, servering og kjøkkenutstyr.
Dekorer for jul og advent
Her finner du alle dekorasjoner du trenger for å lage en herlig julestemning hjemme - fra juletredekorasjoner og juletretepper til ornamenter, lysestaker og duftlys.
El-lysestake & Adventslysestake
Lys opp hjemmet med hjelp av vakre adventslysestaker! Her finner du både tradisjonelle modeller for levende lys samt adventslysestaker med elektrisk lys.
Våre beste julegavetips
Her har vi valgt ut de aller beste julegavetipsene fra alle kategoriene våre i forskjellige prisklasser. Design er alltid årets julegave!
Belysning til julen
Når mørket faller, er det koselig å dekorere med atmosfærisk belysning i hjemmet. Adventlysestaker, el-lysestaker, julestjerner og lysslynger - her finner du alt du trenger for vinterens festligheter.
Julestjerner
Her finner du julestjerner og adventstjerner for å skape den rette stemningen i hjemmet til jul! Velg mellom store og små julestjerner i forskjellige materialer, med eller uten tilhørende lyskilde.
Julekuler & julepynt
Pynt granen eller vinduene dine med vakre julekuler og ornamenter. Velg mellom klassiske julekuler som glitrer og skinner, eller pyntegjenstander i forskjellige former, farger og materialer. Sats på å designe juletreet i år!
Stemningsfulle lys og lyslykter
Det er ingenting som skaper en koseligere atmosfære enn stearinlys. Her finner du lysestaker, lyslykter og lys som passer til jul og advent.
Englespill & engler
Englespillet er en ekte dekorasjonsklassiker som aldri går av moten med sin fantastiske blanding av søt musikk og julefølelse! Hvorfor ikke kombinere med klassiske dekorasjonsengler fra Goebel eller Lladro?
Borddekning til julen
Husk å oppdatere det fine porselenet til julen. Her finner du porselen, glass og bestikk som passer for både store og små sammenkomster.
Nisser
Endelig har tiden for å ta frem nissene kommet. De er kanskje det tydeligste tegnet på at favoritthøytiden nærmer seg! Hos oss finner du nisser i forskjellige størrelser og former, for kransen over peisen så vel som over inngangspartiet hjemme.
Julestjerne eller lysestake?
Vi har listet noen av favorittene våre under, både nyheter og klassikere. Ikke glem å kjøpe ledning eller lyskilde.
Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemiljø Varemerker Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Belysningsguide Nyheter Julebutikken Inspirasjon