Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Følg oss

Jul

Årets mest stemningsfulle høytid nærmer seg med stormskritt. Her finner du inspirasjon, tips og julegaver i ulike prisklasser. Velg blant designklassikere og vakre dekorasjoner fra kjente varemerker.

-50%
December Deals
På tide å handle julegavene? Nå har vi tilbud på populære gaver i vår store December Deals-kampanje. Design er alltid årets julegave!
Julen har landet på RoyalDesign.no
Snart er julen endelig her! Her finner du hele vårt julesortiment - fra dekorasjoner og belysning til tekstiler, servering og kjøkkenutstyr.
Våre beste julegavetips
Her har vi valgt ut de aller beste julegavetipsene fra alle kategoriene våre i forskjellige prisklasser. Design er alltid årets julegave!
Belysning til julen
Når mørket faller, er det koselig å dekorere med atmosfærisk belysning i hjemmet. Adventlysestaker, el-lysestaker, julestjerner og lysslynger - her finner du alt du trenger for vinterens festligheter.
Julestjerner
Her finner du julestjerner og adventstjerner for å skape den rette stemningen i hjemmet til jul! Velg mellom store og små julestjerner i forskjellige materialer, med eller uten tilhørende lyskilde.
Dekorer for jul og advent
Her finner du alle dekorasjoner du trenger for å lage en herlig julestemning hjemme - fra juletredekorasjoner og juletretepper til ornamenter, lysestaker og duftlys.
El-lysestake & Adventslysestake
Lys opp hjemmet med hjelp av vakre adventslysestaker! Her finner du både tradisjonelle modeller for levende lys samt adventslysestaker med elektrisk lys.
Julekuler & julepynt
Pynt granen eller vinduene dine med vakre julekuler og ornamenter. Velg mellom klassiske julekuler som glitrer og skinner, eller pyntegjenstander i forskjellige former, farger og materialer. Sats på å designe juletreet i år!
Stemningsfulle lys og lyslykter
Det er ingenting som skaper en koseligere atmosfære enn stearinlys. Her finner du lysestaker, lyslykter og lys som passer til jul og advent.
Englespill & engler
Englespillet er en ekte dekorasjonsklassiker som aldri går av moten med sin fantastiske blanding av søt musikk og julefølelse! Hvorfor ikke kombinere med klassiske dekorasjonsengler fra Goebel eller Lladro?
Borddekning til julen
Husk å oppdatere det fine porselenet til julen. Her finner du porselen, glass og bestikk som passer for både store og små sammenkomster.
Nisser
Endelig har tiden for å ta frem nissene kommet. De er kanskje det tydeligste tegnet på at favoritthøytiden nærmer seg! Hos oss finner du nisser i forskjellige størrelser og former, for kransen over peisen så vel som over inngangspartiet hjemme.
Julestjerne eller lysestake?
Vi har listet noen av favorittene våre under, både nyheter og klassikere. Ikke glem å kjøpe ledning eller lyskilde.

Trustpilot

Vi har score null av 5 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot

Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

  • Hverdager  08-17

Varemerker

Vise alle (436)

Følg oss

© 2022 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt