Kundeservice
Designkupp
Varemerker
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servise & borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemøbler
Varemerker
Nyheter
Designkupp
Alltid god pris
Inspirasjon
Outlet
Følg oss
30 dagers returrett
Trygg hjemlevering
Fri frakt over 799 kr*
Gaveideer

Gavetips: porselen

Hvilket porselen er best å gi bort i gave? Hvis du leter etter en bryllupsgave, studentgave eller kanskje en bursdagsgave til en virkelig porselenselsker, se her! Vi har samlet våre beste tips om porselen du kan samle på eller gi bort som gave.

Klassiske serviser fra Rörstrand

Fra Rörstrand får du klassisk eleganse, tidløs skjønnhet og overlegen kvalitet, samt mange serier verdt å samle på. Fra den ikoniske Ostindia-serien til den subtile Swedish Grace, har Rörstrand designet noen av de mest elskede og ettertraktede seriene med serviser i verden. Hver del er laget av nøye utvalgte materialer og med håndverkskunnskap som går over 300 år tilbake i tid. Sjekk ut alle seriene fra Rörstrand her.

Swedish Grace

Den ikoniske porselensserien Swedish Grace ble lansert i 1939. Serien er designet av kunstneren Louise Adelborg og er inspirert av den svenske naturen og skiftende årstider. Mønsteret med den stilige hveteaksen har blitt et symbol på svensk design og Swedish Grace har mange deler, noe som gjør det til et populært servise blant samlere.