Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Varemerker
Jul
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
Åpent kjøp til 31/1-23
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*
Trender

Inrednningstrender 2021

Aldri før har vi lengtet så mye etter et nytt år, nye forutsetninger og vårens hopefulle stråler, som vi gjør i år! 2021 ser vi det varsomme, omsorgsfulle i innredningen. Sobre, naturnære toner med myke former. Vi vil skape sosiale yter i hjemmet, som samtidig kombineres med en tillatende arbeidsplass. Året som har gått har fått oss til å investere i hjemmet og skape oasen vi alltid har villet ha!

Sobert fargesatt og rundede hjørner

Vi så det allerede i 2020, og nå er det en tydelig innredningstrend. Runde, myke former i både møbler og innredningsdetaljer. Fargeskalaen er dempet med behaglige, naturnære toner der basen går i hvitt og beige. Møbler tilvirkes i alt høyere grad av gjenvunnede materialer, overskuddsmaterialer eller materialer som utvinnes fra naturen.

Det runde kjøkkenbordet er tilbake! Gjerne med en lys steinskive og mykt formede stoler. Det runde bordet blir det sosiale midtpunktet i vår nå så nærværende hjemmemiljø. På veggene henger vi enkle tavler i samme nøytrale fargeskala. Facial Lines Art er en tydelig trend i hjemmet 2021. Gardiner og tekstiler lar vi igjen ta plass, alt for å skape en avslappet og harmonisk base i livet.

Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemiljø Kundeservice 21 96 61 05 Jul Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon