Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Nyheter
Varemerker
Outlet
Følg oss
Trender

Inrednningstrender 2021

Aldri før har vi lengtet så mye etter et nytt år, nye forutsetninger og vårens hopefulle stråler, som vi gjør i år! 2021 ser vi det varsomme, omsorgsfulle i innredningen. Sobre, naturnære toner med myke former. Vi vil skape sosiale yter i hjemmet, som samtidig kombineres med en tillatende arbeidsplass. Året som har gått har fått oss til å investere i hjemmet og skape oasen vi alltid har villet ha!

Sobert fargesatt og rundede hjørner

Vi så det allerede i 2020, og nå er det en tydelig innredningstrend. Runde, myke former i både møbler og innredningsdetaljer. Fargeskalaen er dempet med behaglige, naturnære toner der basen går i hvitt og beige. Møbler tilvirkes i alt høyere grad av gjenvunnede materialer, overskuddsmaterialer eller materialer som utvinnes fra naturen.

Det runde kjøkkenbordet er tilbake! Gjerne med en lys steinskive og mykt formede stoler. Det runde bordet blir det sosiale midtpunktet i vår nå så nærværende hjemmemiljø. På veggene henger vi enkle tavler i samme nøytrale fargeskala. Facial Lines Art er en tydelig trend i hjemmet 2021. Gardiner og tekstiler lar vi igjen ta plass, alt for å skape en avslappet og harmonisk base i livet.

Mykt & sobert fra GUBI
Møblér med naturtoner

Naturnära tonerNaturnære toner

Naturnære, varme kulører og kontrasterende aksentfarger; slik sammenfatter vi årets fargetrender. Beige vokste seg sterk som trendfarge under 2020, og 2021 fortsetter i samme ånd. Vi ser at treslag som valnøtt får ta plass. Lyse pasteller i gult og lilla legges til i takt med at vårens stråler sakte strekker seg lengre og lengre.

Her byttes messingen ut mot krom og sort mot hvitt. Trenden er lys og jordnære. Et hjem fylt av varme og ro - alt for å skape pusterommet vi trenger i den ellers urolige verdenen vi befinner oss i.

En annen farge vi ser mye av i 2021 er blå, nærmere bestemt en intensiv, mørkere blå. Sees på både sofatøy og møbler. Også grå har et fortsatt stadig grep.

Materialene

Naturmaterialene fortsetter å øke i popularitet i 2021. Overskuddsbiter og gjenvunnet materiale får leve videre i ny form - vi ser mye gjenvunnet bambu, flettet jute og rotting, samt miljøvennligere tekstiler. I kampen for en holdbar planet blir vi mer bevisste og tar bedre vare på jordens resurser. Stein konkurrerer ut den truede marmoren.

Tørkede planter i vaser, på veggen eller fritt hengende, kombineres med svepende tekstiler og materialer som lin og skir bomull.

Bouclé er nok en gang en stjerne på himmelen. En grovere tekstur på sofaer og lenestoler er et mer tilgivende materiale, som velkommes inn i hverdagen. Lin og skir bomull i gardiner, såvel som heisgardiner. Treslag som valnøtt trender.

Back to the 70's

Den store retrotrenden i år tar oss tilbake til 70-tallet! Her henter vi materialinspirasjon i form av langluggete ryetepper, myke tekstiler, stoppede møbler og furu(!).

Naken tegl, krom og hippieinfluenser for den som våger - 70-tallstrenden kan gjøres både subtil og våget. Hvem trodde at vi skulle etterstreve gildestue-følelsen igjen? Vi elsker det!

Minimalistisk storslagent

Holdbare og langsiktige innredningsbeslutninger - i år ser vi en tydelig konsumpsjonsbevissthet, da valget ofta tas på mange ulike nivåer. I år gjør vi innredningsvalg som er tidløse, men som samtidig gir inntrykk av trendbevissthet. Nå er det møbler og fargsetting som havner i fokus, snarere enn detaljene. Å kjøpe en ny stol eller lampe er blitt en langsiktig investering.

I en verden full av myldrende inntrykk fødes et behov av fred og ro. Vi har lært oss hvordan vi skal ta hånd om klærne våre og verdsette gjenstandene våre i hjemmet. Vi vil rense snarere enn å samle, med utallige alternativer til secondhand-salg og gjenbruk. Dette gjenspeiles i en mer avskallet og minimalistisk innredning, der det settes fokus på meget bevisste detaljer. En loungestol eller en vase er et eksempel på det.

2021 våger vi å skape hjemmet vi alltid har villet ha!

Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

  • Hverdager  08-16

Varemerker

Vise alle (413)

Følg oss

© 2021 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt