product
variable_202475Multiholk Stuganhttps://royaldesign.no/multiholk?selectedPartNo=226638https://az666937.vo.msecnd.net/67/418af463-7f07-4074-a6ec-8a48758694f7InStock546NOK/utemobler-utemiljo/utemobler-utemiljo/hage/utemiljo/hage/hage-tilbehorWildlife Garden Kombiner fuglehus og fuglebrett i ett med Wildlife Garden Multiholk, en dekorativ design utviklet etter ekspertråd fra ornitologer. Inne i fuglehuset finnes det pinner å klatre på, som de små fugleungene kan bruke til å komme til utgangen når det er på tide å prøve vingene for en første flytur. Hver multiholk har sitt eget lille fuglehus på utsiden av fasaden, en søt del av den detaljerte designen. <br /><br />Den ene ytterveggen har et fôringsvindu i form av en såkalt lukket mater med praktiske pinner foran som fuglene kan sitte på, slik at de kan spise uten å sette seg på maten. Denne konstruksjonen holder maten ren og holder smittefarer, regn og snø unna. <br /><br />Velg mellom en imponerende funkisvilla, eller en i form av en tradisjonell hytte eller bolighus. Velg gjerne et som matcher huset ditt, uansett om det er i byen eller ute på landet. <br /> <p><strong>Funksjoner</strong></p> <ul> <li>Spisebrett og fuglehus i ett.</li> <li>Detaljert design, dekorativt og samtidig tilpasset fuglene.</li> <li>Flere design, fra miniatyrer av funkishus til fjellhytter og villaer.</li> <li>Klatrepinner inne i huset gjør det lettere for fugleungene å komme seg ut.</li> <li>Fôringsvindu (lukket mater) - En hygienisk design som også beskytter mot vær og vind.</li> <li>Skruer og feste for montering er inkludert. Stolpe er ikke inkludert!</li> </ul>546

Lagerrensing - Opptil 70% rabatt!

Multiholk Stugan

Wildlife Garden Multiholk kombinerer fuglehus og fuglebrett i ett. Med et design tilpasset behovene til de små fuglene, kombinert med et dekorativt design i form av detaljerte miniatyrhus.
Les mer
546 kr
Velg variant
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Kombiner fuglehus og fuglebrett i ett med Wildlife Garden Multiholk, en dekorativ design utviklet etter ekspertråd fra ornitologer. Inne i fuglehuset finnes det pinner å klatre på, som de små fugleungene kan bruke til å komme til utgangen når det er på tide å prøve vingene for en første flytur. Hver multiholk har sitt eget lille fuglehus på utsiden av fasaden, en søt del av den detaljerte designen.

Den ene ytterveggen har et fôringsvindu i form av en såkalt lukket mater med praktiske pinner foran som fuglene kan sitte på, slik at de kan spise uten å sette seg på maten. Denne konstruksjonen holder maten ren og holder smittefarer, regn og snø unna.

Velg mellom en imponerende funkisvilla, eller en i form av en tradisjonell hytte eller bolighus. Velg gjerne et som matcher huset ditt, uansett om det er i byen eller ute på landet.

Funksjoner

 • Spisebrett og fuglehus i ett.
 • Detaljert design, dekorativt og samtidig tilpasset fuglene.
 • Flere design, fra miniatyrer av funkishus til fjellhytter og villaer.
 • Klatrepinner inne i huset gjør det lettere for fugleungene å komme seg ut.
 • Fôringsvindu (lukket mater) - En hygienisk design som også beskytter mot vær og vind.
 • Skruer og feste for montering er inkludert. Stolpe er ikke inkludert!

Egenskaper

 • Produktnummer
  226638
 • Lev. produktnummer
  WG107
 • Varemerke
 • Farge
  Grønn
 • Mål
  188 x 194 x 247 mm
 • Materiale
  Tre
 • Rom
  Uteplass
 • Kapasitet
  200 cl

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot