product
variable_124003Circum Speil Medium Ø90 cm, Sorthttps://royaldesign.no/circum-speil-sort?selectedPartNo=187653https://az666937.vo.msecnd.net/67/18895e9d-448d-42d9-bf6f-bbb9dc9036b7OutOfStock2202NOK/innredning/innredning/speil/innredning/speil/veggspeilAYTM<p>Circum speil er et moderne og stilig speil som løfter rommet og blir en vakker detalj i hjemmet. Speilet er laget av høykvalitets speilglass med en tynn treramme og har en tidløs design. Det runde veggspeilet har et gråtonet glass, som gir ekstra dramatikk og effekt på veggen. Passer bra i det moderne hjemmet og er lett å kombinere med øvrig innredning.<br /><br />Rengjøres med varmt vann eller speilpuss og mikrofiberduk. Circum er tilgjengelig i tre størrelser og to farger - dette med grått glass og et med roséfarget glass.</p>2202

Circum Speil Medium Ø90 cm, Sort

Et rundt røykfarget veggspeil fra danske AYTM.
Les mer
2 202 kr
Velg diameter
Sendes fra oss i løpet av 2-3 uker Sendes fra oss i løpet av 2-3 uker
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Circum speil er et moderne og stilig speil som løfter rommet og blir en vakker detalj i hjemmet. Speilet er laget av høykvalitets speilglass med en tynn treramme og har en tidløs design. Det runde veggspeilet har et gråtonet glass, som gir ekstra dramatikk og effekt på veggen. Passer bra i det moderne hjemmet og er lett å kombinere med øvrig innredning.

Rengjøres med varmt vann eller speilpuss og mikrofiberduk. Circum er tilgjengelig i tre størrelser og to farger - dette med grått glass og et med roséfarget glass.

Circum is a modern mirror, raising the room and becomes a beautiful feature in any room that it’s hanging in.  Circum becomes more beautiful the more they are together in various colors and sizes. Circum have a back made of the wood and the mirror should only be cleaned with warm water or with mirror polishing and a microfiber cloth.

The mirror's surface is in smoke-colored mirror glass.

Egenskaper

 • Produktnummer
  187653
 • Lev. produktnummer
  500180050011
 • Varemerke
 • Serie
 • Farge
  Sort
 • Form
  Rund
 • Materiale
  MDF, Speilglass
 • Diameter
  900 mm
 • Dybde
  20 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot